Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenkinek ő tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenkinek ő tetszik?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel szinte külsőre-belsőre ellentétek vagyunk. (Ő 15, én 14.) A viselkedésünk is teljesen más: Ő meggondolatlan, meglehetősen perverz, bevállalós, fiúsabb lány.SZőke haja van, és zöld szeme.

Tesalkata: alma, magas

Én csendes, olykor túl feszült, "szégyellős" lány vagyok. Barna a hajam, szemem, sápadt a bőröm.

Testalkatom: homokóra, közepes magasság

A problémám az, hogy a fiúk 95%-ának jobban tetszik, mint én. Több önbizalma van, mint nekem. (majdnem nullán állok)

Mikor már épp egy kicsit kezdem jól érezni magam a bőrömben, bemásol egy beszélgetést, hogy milyen bókot kapott. Nem szoktam ilyeneket kapni...

Elszomorít a tény, hogy tulajdonképpen árnyékban vagyok, és nem merek kitörni. Nem merek felvenni szoknyát, nőiesebb ruhát hordani. (ő sem nőies)

Mit tegyek, hogy legalább egy szó erejéig észrevegyenek?

2011. febr. 5. 21:48
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

mért láttál már hülye félénk csajszit ?:D azoknak úgyse tűnne fel ami a kérdezőnek :D bár kérdezőnél is van logikai baki "mindenkinek ő tetszik" pl

19F

2011. febr. 5. 22:33
 32/47 A kérdező kommentje:

19 F, én nem tudlak követni. :P

Összeszedtem magam. :D

2011. febr. 5. 22:34
 33/47 anonim ***** válasza:

az előzőnek írtam :P amúgy: ha ilyen gyorsan ment akkor mire volt a dráma ?:) akk kicsit túl dramatizáltad nem gondolod?:)

am sápadt bőr: jobb mint a szoli szökevény :D

19F

2011. febr. 5. 22:39
 34/47 A kérdező kommentje:

Minidráma. :P

De... valószínűleg többször meg fog még történni.

2011. febr. 5. 22:40
 35/47 anonim ***** válasza:

ezért mondtam h elő kaparom lexyt :D el drámázgattok XD nekem 1 dráma generáltor lexy személyében bőven elég :D nem vállalok random emberkéket XD

de mivel ugye ő ezt már végig szívta 1x sztem tudna hasznos dolgokat mondani :)

19F

2011. febr. 5. 22:44
 36/47 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem semmilyen Lexyre, köszönöm.
2011. febr. 5. 22:51
 37/47 anonim ***** válasza:

amúgy bnőddel ezt már megvitattad ?

19F

2011. febr. 5. 22:52
 38/47 A kérdező kommentje:
Ha megvitattam volna, nem itt égetném magam. Vele ilyesmiről nem lehet beszélni, "elixdézné" az egészet.
2011. febr. 5. 22:56
 39/47 anonim ***** válasza:

nem égeted magad :) az az égés mikor meg kérdik hogy " xy éves vagyok és szűz nagyon ciki?" na az égés :P ez nem

amúgy nem ártana vele beszélni vagy legalábbis megpróbálni szerintem

amúgy miért mi probléma van a "kisugárzásoddal" [korábban írtad h szerinted azzal van a baj]

19F

2011. febr. 5. 23:03
 40/47 A kérdező kommentje:
A kisugárzásomat nem tartom valami magabiztosnak. Ameddig meg nem ismernek az emberek rendesen, nem tudják, hogy milyen vagyok és elítélnek. Nem tudom rögtön kiadni magam "idegeneknek", mint ő. Emiatt gondolom, hogy unalmasabbnak tartanak, és nem szánnak időt a megismerésemre.
2011. febr. 5. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!