Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenkinek ő tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenkinek ő tetszik?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel szinte külsőre-belsőre ellentétek vagyunk. (Ő 15, én 14.) A viselkedésünk is teljesen más: Ő meggondolatlan, meglehetősen perverz, bevállalós, fiúsabb lány.SZőke haja van, és zöld szeme.

Tesalkata: alma, magas

Én csendes, olykor túl feszült, "szégyellős" lány vagyok. Barna a hajam, szemem, sápadt a bőröm.

Testalkatom: homokóra, közepes magasság

A problémám az, hogy a fiúk 95%-ának jobban tetszik, mint én. Több önbizalma van, mint nekem. (majdnem nullán állok)

Mikor már épp egy kicsit kezdem jól érezni magam a bőrömben, bemásol egy beszélgetést, hogy milyen bókot kapott. Nem szoktam ilyeneket kapni...

Elszomorít a tény, hogy tulajdonképpen árnyékban vagyok, és nem merek kitörni. Nem merek felvenni szoknyát, nőiesebb ruhát hordani. (ő sem nőies)

Mit tegyek, hogy legalább egy szó erejéig észrevegyenek?

2011. febr. 5. 21:48
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám volt a legjobb bnőmmel, de már jobb:)A te barátnőd is feltűnöbb, mert szőke, és mivel több az önbizalma meg perverzebb jobban bejön. magabiztos, és ez tetszik a fiúknak.DE nem mindnek:)vannak, akiknek ez nem jön be. Nekem a másik legjobb barátnőm segített, ha gondolod írj privit és eltudom mondani, nekem pl hogy lett több önbizalmam:)ha nem szeretnéd, akkor annyit hogy próbálj jobban körülnézni, és ha észreveszed h egy tök idegen srác bámul vagy próbál szemezni akkor nézz rá vissza kedvesen és mosolyogj:)
2011. febr. 5. 22:00
 12/47 A kérdező kommentje:
Ha nem poénkodok, jönnek azzal, hogy besavanyodott vagyok... Azt meg most végképp nincs kedvem olvasgatni. ;)
2011. febr. 5. 22:01
 13/47 anonim ***** válasza:

mért jönnének azzal? azon kívül mert parasztok :D amúgy: persze önbizalom erre szerintem a kérdező is rá jött de [gondolom én] " mégis hogy legyen önbizalmam ha rám se recece -> nyilván nem érdeklek senkit"

[jó mi tudjuk hogy ez baromság de ő honnan tudná ha ezt látja ?:S]

19F

2011. febr. 5. 22:05
 14/47 anonim ***** válasza:
leírás alapján, én abba az 5%-ba tartozom :)
2011. febr. 5. 22:07
 15/47 anonim ***** válasza:

már csak az a kérdés hogy hogy fogod ki imádkozni 1 félénk csajból az msn címét :D necces necces :D

19F

2011. febr. 5. 22:09
 16/47 anonim ***** válasza:

állj már a talpadra

azzal,h siránkozol,és várod,h vlki adjon neked vmi tanácsot,h legyen önbizalmad,nem lesz jobb....ugyanmár mit tudunk mondani? hogy szebb vagy mint az a lány?-ha nem latunk kepet,nem tudjuk... sajnálom tiszta szivemből,de nem tudok én segiteni...

inkább az helyett,h ezen töröd a fejed,h a baratnőd miert sikeresebb,probalj beiileszkedni..olyan tarsasaggal baratkozni,akiknek a körében ő nem nepszerü,vagy akikkel nem barát...és ott probald megmutatni,h te sem vagy unalmas,és egyhangu!

azzal is teszel egy lépést előre,h a sarkadra állsz,és teszel vlmit ennek erdekeben. mert attol,h ide irsz,attol neked semmivel nem lesz jobb.tudom,azert van a gyakorikerdesek,h feltegyuk a kerdeseinket. de 1 jo tanács: ha megkerdezed,vagy felhozod ezt temanak,annal rosszabbul fogod magad erezni. zard ki ezt a gondolataidbol,és ne emiatt szomorkodj,mert elrontod a szep iskolaéveid...

2011. febr. 5. 22:09
 17/47 anonim ***** válasza:

Akkor lesz önbizalmad ha felfigyelnek rád a fiúk és ezt észreveszed.

A fiúk arra figyelnek fel aki jól öltözködik, jól áll a haja, jó az alakja, szép az arca.

Ha eljársz kondiba vagy aerobikra akkor jó alakod lesz ha kitartó vagy és diétázol(nem koplalásra gondolok!).

Kérj tanácsot ismerősöktől hogy milyen haj állna neked jól. Vásárold divatos ruhákat. A Newyorkerben pl elég jó cuccok vannak és nem is túl drágák.

Ha küldesz képet magadról privátban akkor adhatok pár személyre szabott tanácsot.:)

20F

2011. febr. 5. 22:10
 18/47 anonim ***** válasza:

20f: igen ez jó és szép 1 20 éves csajnál .. ne kezdjük már el ezt 14 éves lánynak mondani .. tudod nagyon jól hogy milyenek a csajok 14 évesen ha azt mondod hogy diétázzanak és ne koplaljanak akkor koplalni fognak és nem diétázni

óvatosan az ilyen kijelentésekkel sztem

19F

2011. febr. 5. 22:14
 19/47 A kérdező kommentje:

Igaza van az utolsó előttinek...

Ezeken a tanácsokon elgondolkodom, de nem teszek semmit, és hiába várom, hogy majd valaki előáll a perfect tervvel.

Összeszedem magam, és... úgy döntöttem, hogy lesz*rok mindenkit. Akinek tetszem,tetszem, akinek meg nem, annak nem. :P

2011. febr. 5. 22:16
 20/47 anonim ***** válasza:

amúgy írj rá :D igazából ártani nem árt pár tipp a ruhákkal kapcsolatba:)

19F

2011. febr. 5. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!