Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (főleg huszonévesek)! Tényleg ennyire hátrány nálatok a rövid haj?
Meglepve olvastam pár helyen, hogy sokan mennyire ellene vannak a rövid hajnak egy lányon. Nem a tüsirövidre gondolok, de mondjuk egy olyan fazon, ami ennek a csajnak van
szerintem kifejezetten csinos és nőies. (Nem a filmről kérek véleményeket, én személy szerint nem is láttam.)
Szóval: egy ilyen haj már számotokra "undorító" és "leszbikus"?
Nálam hátránynak számít, igen!
Nekem az ilyen vagy ennél rövidebb hajúak alapból ki vannak zárva, ha választásra kerül a sor.
A haj az a választásnál a 3. helyen áll nálam.
Köszönöm a válaszokat =) Az eddigiek alapján nagyon keveseknél hátrány, de azoknál határozottan.
Várom még a véleményeket, esetleg képeket, hogy milyen rövid fazon az, amit még nőiesnek tartotok, és mi az, ami szerintetek már túl rövid és fiús.
Nekem mióta az eszemet tudom, rövid hajam van, mindig más fazon, de képtelen vagyok megnöveszteni.
Elér egy hosszt, és már "nem vagyok önmagam". Sztem nem is áll jól a hosszabb haj. Viszont mindig azt szokták mondani, hogy a rövid jól áll.
Még soha nem volt gondom a pasizással.
Egyébként csak annyit kérdeznék attól, aki szerint a rövid haj abszolút kizáró ok: teszem azt 3 éve vagy kapcsolatban egy lánnyal, aki fogja magát, elmegy fodrászhoz, és levágatja ilyenre:
Akkor mi van, lapátra kerül? :D
ez a tipikus nem tetszik,mert már nagyon rövid:)
Ez a haj nagyon csinos (a lány is, jól van sminkelve és a haját is frissen csinálták mesterfodrászok...), de nem mindenkinek áll jól.
Nem a rövid haj a hátrány, hanem a hosszú haj az előny. :)
erre mit mondjak :P tesóm fodrász uncsi tesóm fodrász és ő 1 mester fodrásznál melózik :P és ő is bitang jó szal ha ezen múlik ..XD
19F
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:06
Jó ízlésed van:P
Egyébként szerintem rövid és hosszúban is van ilyen is meg olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!