Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire nézitek meg egy leányzó kezét?
Ez a te kezed a képen? Mert akkor nagyon is szép, az ilyet szíven nézegetem :) A kevésbé szépeket annyira nem....
De a tiédre csók :D
16/f
Megnézzük. Jobb ha szimplán szépen ápolt.
A kosz a köröm alatt a legborzasztóbb. Bár az amúgy német lányokra, hollandokra jellemző. Nagy felbontású képen ti is láthatjátok az interneten is.
Hát ez a max méret ami még jó (egy pasi szerint). De ezt is ha ilyen kicsit nagyobb kézre ajánlott, hogy ne legyen annyira férfias.
A nők szeretik a műkörmöt, meg egy két kur vás fazont kedvelő pasi.
nekem bejön ha barátnőm vmi visszafogott lakkal lakkozza, átlátszó vagy selyemfényű vagy vmi ami nem olyan hivalkodó, főleg amikor tudom hogy direkt az én kedvemér :) meg esetleg egy kis dísz bele. pedig én nem várom el tőle és sose mondtam hogy kéne, de olyan édes hogy azér csinálja hogy tetszen :) és nem a lakk miatt hanem a gesztus miatt el is éri a kivánt hatást :)
amúgy igen fontos hogy ápolt keze legyen, az enyém se koszos rendszeresen vágom a körmöm nem rágom és a bőröm is sima és egészséges rajta, ez számomra alap, egy lányé meg főleg legyen az. undorító aki rágja...
Zavarna a körmöd, undorítóan néz ki szerintem, ha a lány rágja a körmeit vagy koszos, vagy ilyen ronda műkörmös akkor én nem foglalkozom vele az tuti, még barátként sem.
Legyen a körme tiszta ápolt, és ne túl rövidre vágott de ne is hosszúra, szóval pont normál.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!