Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet barátokat találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet barátokat találni?

Figyelt kérdés
Iskolában kizárt, mert ott olyan emberek járnak, hogy ajajj. Drog, pia, szex és engem ezek nem fognak meg, rendes haverokat/barátokat szeretnék. Internetes is kizárt, mert már próbáltam, de így a legközelebbi 200 km-re lakott és én személyes rendes barátságokat szeretnék. Hol és hogyan lehet barátkozni? (nemtől függetlenül) 16/F
2011. febr. 2. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Hol laksz??

Szegény, sajnállak nagyon.

Majd elkerülsz abból a szar helyből és ott találsz értelmes embereket.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

2011. febr. 2. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Csongrád megye Szeged. Sok mindent: biciklizés, számítógépezni (de az utóbbi időben egyre jobban érdekelnek a barátságok), stb.
2011. febr. 2. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Azon a környéken ahol laksz, bulikba, járj el sportolni pl kosárlabda vagy bmilyen csapatsport vagy edzés
2011. febr. 2. 17:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tom, hogy így egyedül lehet menni bulizni?
2011. febr. 2. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos én is messze lakom...

De nyáron mehetsz biciklizni, biztos sokan fognak és velük lehet ismerkedni pl.

Bulizni csak akkor menj egyedül, ha nem iszol sokat és nem vagy naív.

2011. febr. 2. 18:02
 6/7 anonim válasza:
Azt javaslom, keress magadnak egy hobbit, és járj olyan gyűlésekre, vagy összejövetelekre ahol ez a téma.
2011. febr. 2. 18:19
 7/7 anonim válasza:

Ne keress görcsösen barátokat. Legyél nyitott (de ne túúl nyitott:), beszélgess mindenkivel magadkörül, és ne sajnálkozz azon, hogy egyedül vagy. A beszélgetések során derül ki leghamarabb, ha valakivel egy hullámhosszon vagy, bárki is legyen az illető.

HAgyj magadnak időt, meg fognak találni a barátaid:)

2011. febr. 2. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!