Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet huszonéves korban igaz barátokat találni?
Szia!
Nekem van 3 nagyon odaadó, rendes barátnőm. Gimibe osztálytársak voltunk, de csak az utolsó évben lettünk igazán jó barátnök. A giminkbe minden végzős osztály csinál egy kampányfilmet, kap egy kampánynapot, különböző dolgokat csinálnak együtt a végzősök. A cél a diákigazgató az ő osztályukból kerüljön ki. Mi is csináltunk filmet, újságot, kampánynapot...és minket 4.ünket az újságszerkesztés hozott össze. Azóta felvettek minket egyetemre, pécsre megyünk tovább, már közös albit is találtunk ahol együtt lakunk majd. 1 hete jöttünk haza a nyaralásból, együtt nyaraltunk 1 hetet a Balcsin, együtt vesszük meg a másik szülinapi ajcsiját, elmegyünk a szülinaposhoz, énekelünk neki a ház előtt, sütünk 3-an egy tortát az ünnepeltnek, viszünk pizzát és beszélgetünk.Eddig már 2 szülinapot így ünnepeltünk, a többi majd még ezután jön:)Együtt járunk buliba, medencepartit csinálunk a kis felfújható pocsolyába,segítünk egymásnak és minden pénteken a helyi kávézóba ülünk össze dumálni, fagyizni.
Ugyan még nagyon friss a barátságunk, hiszen mi 4-en csak február óta vagyunk nagyon jó barátok...de eddig minden nagyon klassz, sokat vagyunk együtt és őszinték vagyunk egymással...néha fáj, de muszály.
Kicsit eldicsekedtem a barátnőimről, nekem 3 csodás barát is adatott, akiket szeretek és becsülök!
20L
nekem sincsen egyetlen egy db igaz barátom sem, de mégcsak haverom sincsen, senkim sincs, csak egy párom, meg egy barátnőm, akivel héba-hóba talizunk és dumálunk.
gőzöm sincs h lehetne szerezni, pedig fősulis vagyok, ott vannak emberek, de vhogy senkisem felelt meg :D
Sziasztok,
nekem általános iskolában felületes barátságaim voltak (bár 6-an egymást mindig meghívtuk a szülinapi bulikra) , talán egy jó barátnőm ha volt, de vele pl nyári szünetben nem tartottam a kapcsolatot, pedig egy városban laktunk. Nem tudom miért alakult így. Ő nem hívott, én sem őt. Mondjuk eléggé magányos típusú gyerek voltam. Gimiben meg a barátnőim kolisok voltak, pénteken szaladtak haza. Aztán más-más egyetemekre mentünk. A fősulin a 2 legjobb barátnőm naná hogy megint kolis volt :). Így a hétvégi programok ki voltak lőve, sőt később bejárósok lettek, fél 5-kor irány haza!
Nekem most a párom van :), aki a legjobb barátom is egyben.
És egy régi kolléganőm, akivel eljárunk néha ide-oda. De még nem nevezném igaz barátságnak, mert ahhoz a másik fél is kell
De olyan barátnő, akivel lehet trécselni, "csajnapot" tartani stb. (rossz példa lesz, de mint a Szex és New York 4 barátnője), olyan nincs. :( Esetleg az anyukám! :)
Üdv: Mimi 27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!