Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a test típus már túl vékony nektek? (kép)
Sziasztok, csináltam két képet és véleményetekre vagyok kíváncsi, és középen a mellkasomnál van egy mélyedés és szerintetek nagyon gáz :S?
nekem 85 kilósan kockás a hasam, szóval az már az a kategória amiben munka van nem pedig az első szél elfúj kategóra
A csajoknak az jön be ha izom van kockahasal nem pedig ha csont van kockahassal, javíts ki ha tévedek
Édes jó istenem, hát itt, a tökéletes emberek nagy családjában (vagyis inkább: ahol a tökéletesség az istene a népnek), persze, belekötnek, hogy nem vagy perfekt.
Amúgy szerintem tök oké.
Én pl. 55 kiló vagyok, tényleg vékony, egyszálbél, elfúj a szél, nevetséges, hogynézmáki stb. És nem pont leszarom? Tök jól érzem magam a bőrömben, a faszom se fog gyurmázni, mert untatna, nincs hozzá kedvem, se energiám, és jobb időtöltésem is van annál, teszem azt: szépirodalmat olvasni.
És mégis csomó csajnak bejövök, az öltözködésem sem olyan, hogy szégyelleném a testi adottságaimat, a barátnőm gyönyörű, és rendkívül férfiasnak és szexuálisan izgatónak tartja a testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!