Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a test típus már túl vékony nektek? (kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok, csináltam két képet és véleményetekre vagyok kíváncsi, és középen a mellkasomnál van egy mélyedés és szerintetek nagyon gáz :S?
2011. febr. 2. 17:09
1/38 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik:)
16/L
3/38 A kérdező kommentje:
inkább semmit?
2011. febr. 2. 17:12
4/38 anonim válasza:
Egoista vagy egy csöppet. Tudod te magadról, hogy jól nézel ki, nem kell a fényezés...
5/38 A kérdező kommentje:
nem egoizmusból raktam fel.. a kérdésem komoly...
2011. febr. 2. 17:13
6/38 A kérdező kommentje:
és téll érdekelnek a vélemények
2011. febr. 2. 17:14
8/38 anonim válasza:
Azért van mélyedés mer hiányzik a szegycsontod
9/38 A kérdező kommentje:
o.O
2011. febr. 2. 17:16
10/38 anonim válasza:
Nem gáz a bemélyedés, inkább aranyos. Igen, az én ízlésemhez mérten kicsit vékonyka vagy, de ez annyira nem számít, szerintem! A szerelmem is ilyen vékonyka volt, mikor megismerkedtünk én meg már akkor is a pocisabb pasikhoz vonzódtam, mégis egyből levett a lábamról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!