Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a fekete pasik vonzanak. Baj ez?
Szia! En a kulfoldiekért vagyok oda, már szinte betegesen.
Semmi pénzért nem kellenne itteni férfi, se a kornyezo országokból, mindig csak azt nézem, hogy milyen messzerol származik.
Neked a fekete pasik tetszenek, és ez így normális! Mindenkinek más az ideálja, szerintem is nagyon szépek! :)
Ha neked olyan kell, akkor NE EROLTESD a fehéret, szerezz magadnak egy négert, akivel boldog vagy! :)
Miért lenne már attól hulye p.csa, ha a feketék tetszenek neki? Akkor te is lehetsz hulye p.csa vagy hulye f.sz, mert neked csak a fehérek tetszenek! Gondolkozz már, idióta!
Nem értem ezeket az eloitéleteket a feketékkel szemben...
áááá, emberek, miért pontozzátok le azt, aki szerint ez nem baj?
nem az. természetes, ha olyan jó élményeket hagyott benned,akkor a hozzá hasonlókhoz vonzódsz. én pl mit nem adnék egy latin szeretőért :) bár azért nálam eséllyel indulnak a fehérek is, de nem gondolkoznék ha választani kellene :P
Nem baj, de vigyazzzzzzzzzz! Atvagnak, sajnos nem azok, akiknek mutatjak magukat! Hidd el! Nezd meg az utazas.com a forumot akar az Afrika, akar a kultura es muveszet alatt tobb szaz hozzaszolas van, boven olvashatsz tapasztalt csajok hozzaszolasairol.
Ha nem talalsz otthon, Londonban pl. minden masodik ember fekete boru.
Kepzeld, nekem is fekete a parom, es van egy csoki babank is, egy bongyor haju, fekete szemu kishercegunk.
Háló mindenkinek. Jók a fekete pasik és a fekete csajok is. Bár engem személy szerint a fekete csajok vonzanak.
Szóval lányok, ha akartok jó fekete pasit a barátom megy Hungary-ra és szívesen ismerkedne. Dobjatok mailt nekem és cserélünk fotót oksi?
Ez alapvetően nem baj. Ha nem egészítetted volna ki.
"Van körülöttem sok férfi, akik odaadnának értem barmit, de nekem nem jönnek be, mert fehérek." Na ez a baj :D
Szegény feketék, tisztára diszkriminálva vannak. Én egyébként bírom a külföldieket, mert máshogy gondolkodnak, és érdekes más gondolkodású embereket megismerni, tanulhatunk tőlük. De szeretem a környezetemben élőket is. Tehát nincs bajom a feketékkel.
A baj az, hogy a fehérek diszkriminálják a fehéreket. Egyre többször tapasztalom ezt a fasz.ságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!