Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki volt, hogy elestem előtte, szerintetek már nem érdeklem?
Eladóként dolgozom egy boltba, van egy srác rendszeresen bejön a boltba vásárolni.
Így volt ez csütörtökön is, árut töltöttem fel, beszélgettünk kérdezte mikor végzek.Mondtam hogy 2 órakor.
Nem mondta hogy haza hoz semmi olyat, csak ahogy mentem haza 2körül oldalra pillantottam a parkolóhoz mikor befordult egy kocsi, ez a srác volt az.
Mondta haza visz,beültem és a házunk közelében mondtam neki hogy tegyen ki a sarkon.
Kiszálltam a kocsiból mentem és olyan csúszós volt az út hogy elestem.
Én nagyon meglepődtem mert látta, kérdezte nem esett bajom?!Aztán elköszöntünk.
Félek hogy most így beégtem már nem érdeklem annyira.
Lehet hátrányom ebből?
ma 13:46
Ez jó! Amúgy ilyen tényleg van!!!:D Fel a fejjel!
13:48! Visítottam a röhögéstől..ez mekkora:D:D
Mindenkivel előfordulhat. Most gondolj bele..létezik szerinted olyan ember, aki még nem esett el soha életében? Szerintem elég ritka. És létezik olyan ember, aki ha tudja, hogy a másik elesett, onnantól másikat keres? Hát nem. Ez hülyeség. Elhiszem, hogy most cikinek érzed, de lehet hónapokkal később már jót nevettek ezen, mikor a kapcsolatotok elejéről nosztalgiáztok:)
Én egyszer egy randin kiestem a hintából:D elég cikinek éreztem én is. De a fiú inkább odafutott, és felsegített, leporolgatott...és akkor történt meg az első csók. Lehet annak így kellett történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!