Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az ilyen férfiakról?

Figyelt kérdés

Szeretnék kicsit megújulni, ilyesmire gondoltam

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(de jó, hogy gyk nem kajálja bit.ly -t ...)

az alkatom megvan hozzá, tetszik ez a hosszabb hajú, szakállasabb stílus. Most is mindig van egy kis szakállam, sosem "csupasz" teljesen az arcom.

Mire megnőne a hajam ilyenre addig még kell kb fél év, szóval nyárra már kb jó lenne.

Azért kérdezem, mert ez a mai divat nekem nagyon nem jön be, meztelen csiga, csőnadrág, fullcap és társai, és kíváncsi vagyok vannak-e még olyan lányok akik nem preferálják ennyire az ilyen idióta stílust, inkább a férfiasabb, dominánsabb kinézetet kedvelik, ez pedig szerintem teljesen jó, és jól is állna nekem.

Köszi lányok ;)

2011. jan. 29. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem mindig is tetszett az ilyen, férfias...

21/L

2011. jan. 29. 23:07
 12/15 A kérdező kommentje:

23:07 értem amit mondasz, viszont kérlek ne essünk le arra a szintre, hogy ki hogyan ír, mert a személyeskedés senkinek sem jó. a hozzászólásomban pedig semmi utalás sincs arra, hogy minden 14-15 éves lány a már fentebb leírt stílust kedveli, csupán az a véleményem, hogy mint már írtam, fiatalabb lányoknak hamarabb bejön sp és bieber mint az idősebbeknek. ez nem általánosítás, csupán nekem ez a meglátásom. természetesen van kivétel, és ez teszi széppé az egészet lásd 22:48

ha a hozzászólásomat bántónak fogtad fel, nos akkor sajnálom, ne foglalkozz vele, semmi értelmét nem látom a személyeskedésnek, tiszteletben tartom a véleményed, és ezt kérem tőled is.

üdv.

2011. jan. 29. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem tetszenek az ilyen stílusú férfiak!:)

szerintem( ha te is úgy érzed jól áll) nyugodtan próbáld ki,veszteni valód nincs:P

2011. jan. 29. 23:35
 14/15 anonim válasza:

Nekem is kifejezetten tetszik. Szerintem férfias ha van egy kis borosta :)

L/17

2011. jan. 30. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:

22.48as vagyok.Azért szerintem olyat ne írjunk már hogy a "15éves ribiknek" .. ízlések és pofonok,neked ez,neki az..Ettől még nem lesz ribi.

Énmeg nyilván teljesen hülye vagyok,de úgy értelmeztem,hogy nekünk 15-16éves lányoknak az ilyen srácok tetszenek.Mert most ez lett a divat,és értelenek vagyunk.Aztán rájöttem,hogy nem,nem így van,mert még mindig hódítanak a tegnapi hozzászólásomba írt fiúk.

Nos..bocsi:D

Kérdező ha sikerült így kinézned,dobj meg egy képpel pls :Dtudom hogy nem egy "kicsilány" véleménye lesz a mérvadó,de érdekel..:D kösziii

2011. jan. 30. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!