Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az ilyen férfiakról?

Figyelt kérdés

Szeretnék kicsit megújulni, ilyesmire gondoltam

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(de jó, hogy gyk nem kajálja bit.ly -t ...)

az alkatom megvan hozzá, tetszik ez a hosszabb hajú, szakállasabb stílus. Most is mindig van egy kis szakállam, sosem "csupasz" teljesen az arcom.

Mire megnőne a hajam ilyenre addig még kell kb fél év, szóval nyárra már kb jó lenne.

Azért kérdezem, mert ez a mai divat nekem nagyon nem jön be, meztelen csiga, csőnadrág, fullcap és társai, és kíváncsi vagyok vannak-e még olyan lányok akik nem preferálják ennyire az ilyen idióta stílust, inkább a férfiasabb, dominánsabb kinézetet kedvelik, ez pedig szerintem teljesen jó, és jól is állna nekem.

Köszi lányok ;)

2011. jan. 29. 22:37
1 2
 1/15 szamóca. ***** válasza:
nekem kissé szőrös.
2011. jan. 29. 22:44
 2/15 anonim ***** válasza:

A 4. az nagyon bejövős. Nekem tetszik.

Ha meg jól állna neked, akkor nyugodtan lehetsz ilyen.

19L

2011. jan. 29. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem nem tetszik a hosszú haj és arcszőrzet, szerintem egy pasinak legyen rövid haja, és max, de nagyon max borosta. mondjuk ennyi erővel te is mondhatnád hogy egy lánynak meg akkor legyen hosszú haja..:)(nekem rövid a hajam) 16/L
 4/15 anonim ***** válasza:
A borosta nem kéne. Attól, hogy az arcodat borotválod, még nem leszel férfiatlanabb.
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be...
2011. jan. 29. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint nem szeretem a hosszú hajat férfin.. viszont azt igen, ha bele lehet túrni..(ebbe lehet) :)

Ha úgy érzed, jól állna, próbáld ki! :)

2011. jan. 29. 22:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az legyen magánügy h kinek mien fajta srác jön be.

Ezek akiket linkeltél Olaszok kivéve a magmacumlaude énekese.

Ha arcra szarvagy lehet bármien hajad meg körszakállad nem fogsz senki szemében szikrát kelteni. És még ez sok kis külső tényezőből áll össze.

2011. jan. 29. 22:48
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Énmeg szó szerint megőrülök az ilyenekért..:D

Végre nem a discos,csőnacis hagynefolytassam srácok..

köszönöööööööm :D

16L

2011. jan. 29. 22:48
 9/15 A kérdező kommentje:

22:48

természetesen nem az a célom, hogy majd ezzel a kinézettel bemegyek bárhová és akkor majd minden lány engem akar. :) tisztában vagyok vele, hogy ez nem így megy ;) Viszont kíváncsi voltam mi a véleményetek.

!annyit kérnék még, hogy ha valaki ír még, kérem életkort is írjon, én 19 leszek nemsoká, !

szóval egy 19-20 éves lánynak hamarabb bejön ez a stílus mint egy 15 évesnek, nem szerettem volna senkit sem megbántani, de ez a véleményem. (pl bieber gyerek célcsoportja..)

Köszönöm azoknak akik eddig írtak, bár most inkább úgy gondolom, hogy ha nekem tetszik, és egy lánynak nem, akkor én miért akarnám azt a lányt!? =D

ps. svédek, nem olaszok.

2011. jan. 29. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

3. vagyok... már bocs de egy az hogy nem 15 vagyok-.- x)

kettő az hogy egyáltalán ne általánosíts, csak azért mert egy csomó 15éves ribi a justin bieber meg sp féle bu.zikra bukik, attól még nem mindegyik, itt vagyok élő példának. egyszerűen nem bírom ha egy pasinak szakálla vagy hosszú haja van mert bennem egy ápolatlan érzést kelt. jah és ettől egyáltalán nem leszel férfiasabb, sőt ellenkezőleg, csak azért mondom mert nekem ebből a beszólásodból az jött le hogy most mert egy 19 éves csajnak bejön ez a stílus, már egyből a többi "kis pi.csa" nem szereti csak a hosszú hajat, a többi, az "érettebbek" meg igen. tudom hogy kicsit rosszul fogalmaztam bocsánat, (de legalább helyesírási hibám nincs.)

2011. jan. 29. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!