Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy velem senki nem akar járni és senki nem mondja, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
20f
2011. jan. 29. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Keresed egyáltalán, próbálkozol? Majd sikerül, ne add fel!

Kérd ki a barátaid véleményét, hogy szerintük mi a gond veled.

Addig is, hogy jobb napod legyen: SZERETLEK!

20/L (:

2011. jan. 29. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:

1. Biztos nem vagy jóképű és/vagy gazdag

2. Nem szeret senki

2011. jan. 29. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl rendes, és érzékeny vagy...ami nem baj, de ebben a világban nem ez az etalon sajnos:S Mindig azok szívják meg általában, akik becsületesek, képesek szeretni, odaadóak stb.

D az is lehet, hogy saját magadat nm fogadod el, úgy, ahogy vagy...és ameddig lebecsülöd magad, hiába várod, hogy valaki is felfigyeljen rád, mrt látszik, hogy az önbizalmad 0.

Vagy egyszerűen csak félénk vagy, és nem mersz megszólítani egy lányt sem, aki tetszik neked, illetve nem vagy velük határozott.

meg hát valljuk be, akárki akárhogy tiltakozik, a kinézet igen is nagyon sokat számít a nőknek. ha nem tetszel nekik, akkor már szóba se jöhetsz...bár van, amikor a belsőd miatt belédszeretnek, de az ritka, és nehéz odaáig eljutni.

18/F

2011. jan. 29. 17:13
 4/12 biohazardxxx ***** válasza:

előttemszólonak... én is ilyen vagyok és jól meg is szivtam már párszor az életben emiatt it már csak jóképü roszfiúk jöhetnek szóba a mai világban... van oylan lány aki nem erre bukik de az ritka...

23F

2011. jan. 29. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:

18/F vagyok

Igen, sajnos nagyrészt ez így van...én is szívtam már meg ezek miatt, amiket leírtam, épp ezért tudom, hogy ezek a mai világban nem jó dolgok.

2011. jan. 29. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Ugyan már Srácok!

Nem igaz az, hogy csak a szép/gazdag pasik kellenek egy nőnek.

Igenis a biztonság kell, a szeretet, a hűség, az udvarlás és hogy érezni tudja melletted egy nő, hogy fontos neked, számíthat rád.

Ennek pedig semmi köze sem az anyagi javakhoz, sem a külsőhöz. Legalábbáis én így gondolom, de én meg hiszek a mesékben.(:

(első voltam)

2011. jan. 29. 19:29
 7/12 anonim ***** válasza:

18/F vagyok

egy szóval nem mondtam, hogy mindenkinek ez számít...de 60 ból talán 1 nek számít az, hogy kedves, udvarias stb. legyen a pasi. Sajnos a többségnek már nem ez számít, csak a kinézet, a népszerűség és a pénz. Mindkét oldalon ez van...Mert ha a legtöbb nőnek csak a belső számítana, akkor a sok rendes viszont nem népszerű és cukipofi férfinek lenne barátnőjük. Viszont közülük sokszor visszautasításban részesülnek folyamatosan.

2011. jan. 29. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:

19:29-nek:

Kedves Alice!

Kérem ha visszamászott a nyúl üregéból a valóság sivatagába,kérem jelezze.

33F

2011. jan. 29. 23:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves 33/F!

Olyan nagy baj, ha valaki még nem felejtette el, hogy a pohár félig tele is lehet és létezhetnek még azok a csodák, amikben gyermekkorodban hittél?

Ha kimásznék a zord, kopár sivatagba szolnék.

Sőt mi több, ha már úgyis ott vagyok, hívnálak, hogy gyere velem homokvárat építeni.(:

20/L

2011. jan. 30. 09:23
 10/12 anonim ***** válasza:

"Olyan nagy baj, ha valaki még nem felejtette el, hogy a pohár félig tele is lehet és létezhetnek még azok a csodák, amikben gyermekkorodban hittél?"

A félig teli pohár elmélet nagyon szép, de azért azt a poharat sem lehet akármeddig "dobálni" mert előbb-utóbb eltörik. S amikor már poharad sincs, elkezdesz realistán gondolkodni, ami nem keverendő a negatív gondolkodással.

33F

2011. jan. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!