Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajos oldik vannak?
Figyelt kérdés
olyan mint ez: www.csajszikkka.hupon.hu /ez az én oldim/
hasonló kéne
2011. jan. 29. 13:25
1/10 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha felveszed a napcsiszemcsidet, úgy sem tudod elolvcsizni...
2/10 anonim válasza:
Fél órát gondolkozcsiztam azon, hogy mi az az oldi, aztán megpróbálcsiztam behívni a tiedet, de nem hozta be a böngészőcském, így elképzelcsizni sem tudom, hogy mire vagy kíváncsi.
3/10 anonim válasza:
Ez fantasztikus...
Hány éves vagy? 12?
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
és ennek van köze a szerelemhez, vagy a szexhez? -.-"
6/10 anonim válasza:
Az oldaladtól kiráz a hideg. Hányingerkeltő.
L/14
7/10 anonim válasza:
kislány!
tanács: olyan e-mailt tegyél ki a honlapodra, már ha kiteszel, amivel nem regisztrálsz máshova, tehát nem tudnak rádkeresni... beírtam facebook-ra és akár ide is benyomhatnám a linket, a képed, stb. vigyázz! :///
figyú, nem bántásból, de először tanulj meg helyesen írni, legyen szép, egységes a stílus, a betűk színe, stb. - bármiről szóljon, előbb nézzen ki rendesen :)
8/10 anonim válasza:
Calgon, sósav - csajos oldik. Legalábbis legtöbbet a nők használják.
9/10 anonim válasza:
csajszikás oldikat nem tudok, de szerintem inkább wow-csizz vagy metinezz..:P LoOL..xD
17/L
10/10 anonim válasza:
www.mindentalanyokert.hupont.hu
www.csajosdolgok-hu1.webnode.hu
www.csajoknak.iwk.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!