Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszületett már az a nő aki nem utasít el engem?
megszületett, éppen tegnap. szóval még van 16 éved várni rá minimum. tehát LÉGY TÜRELMES.
L/16
Nem fog jönni!
15 évesen is ezt mondta mindenki, vártam 18ig, elkezdtem csajozni és még így sem jön, érdekes több ezer másik embernek miért sikerül?Ráadásul még sokan úgy sem néznek ki mint én, nézzetek szét, mindenkinek van valakije.
20L neked sincs...de nekem nem is volt, meg ahogy elnézem nem is lesz, ha lett volna akkor ezt a kérdést sem írtam volna ki.
Ajjmár ne legyél már ilyen, próbáld ki esetleg a társkereső oldalakat!
Hogy egyem azt a bánatos pofádat. :(
"érdekes több ezer másik embernek miért sikerül?Ráadásul még sokan úgy sem néznek ki mint én, nézzetek szét, mindenkinek van valakije. "
Tudod mi az érdekes? Az, hogy ők nem zárkóznak magukba és adnak maguknak esélyt egy párkapcsolatra. Akárhányszor nem sikerült, ne foglalkozz velük bizonyára ennek igy kellett lennie. Neked is van valahol egy lány, akivel megfogsz ismerkedni, csak ne akard görcsösen keresni.
Nekem is rosszúl esik, hogy 18éves létemre nem volt még barátom, de rájöttem, hogy sok mindenben én tehetek erről.
Úgyhogy fel a fejjel, lazíts, és ne rágódj mindig a rossz dolgokon. Majd eljön a te életedben is a szerelem, azt úgy is érezni fogod! És ne roskadj magadba légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!