Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszületett már az a nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszületett már az a nő aki nem utasít el engem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 19:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Már írtam, hogy 20 éves vagyok

Nem drogozok, nem iszom, nem cigizem, semmi baj a külsőmmel, határozott is vagyok, mega magabiztos is:D

Még is olyan vagyok mint egy szellem a nők szemében.

2011. jan. 28. 20:36
 12/24 anonim ***** válasza:
Anyámnak sem volt pasija 21 éves kora előtt. Aztán lett egy férje, és lettem én meg a tesóim. Várj türelmesen! Légy mindig ápolt, kedves és figyelmes. Aztán majd betoppan az igazi ;)
2011. jan. 31. 15:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem sincs barátom 18 évesen. Na és?

Majd eljön a te időd is.

Viszont, az sem kizárt, hogy nagyon rossz helyen keresgélsz.

2011. febr. 3. 18:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretnék már barátnőt, magányos vagyok, rossz a kedvem ettől, még nem is csókolóztam, még egy lány kezét sem fogtam meg mert engem nem akar senki.
2011. febr. 3. 19:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem igaz, hogy nincs olyan lány aki nem akarna veled járni. Hányszor láttam olyat, hogy egy ducibb csúnyácska srác egy csinos átlagosan szép lánnyal van együtt.Ezzel azt akarom mondani, hogy nem kéne magadba roskadni. vannak még így ezzel a magány dologgal elég sokan...
2011. febr. 3. 19:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Jaj de aranyos. :$

Figyelj, lehet, hogy unalmas alak vagy, esetleg bunkó, a belsődben keresd akkor a hibát, ha a külsőd átlagos.

Állj fel a wow meg a facebook elől, menj el szórakozni, illeszkedj be új társaságokba. Ha ezt teszed, pár héten belül biztosan összeszedsz valakit.

Képet mutatsz? :)

2011. febr. 3. 19:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Alekosz netközelben...
2011. febr. 3. 19:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem sincs senkim,de ettől még nem áll meg a világ. 19/L
2011. febr. 3. 19:21
 19/24 anonim ***** válasza:

Utolsó. Hát ez az, pont hogy neked nem ÁLL a világ.

XD

Bocs, nem hagyhattam ki.

2011. febr. 3. 19:22
 20/24 anonim válasza:

Légy türelmes, és nézd az élet más szép dolgait... Tudom, hogy rossz, éltem át ilyet én is, de én megtapasztaltam, hogy minél jobban vágyom arra a dologra, annál messzebbre kerülök tőle... Éld az életed, örülj a különleges pillanatoknak, és közben dédelgesd magadban a vágyat egy igazi barátnőre, és mikor nem számítasz rá, jönni fog!

20/L

2011. febr. 3. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!