Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszületett már az a nő aki nem utasít el engem?
Már írtam, hogy 20 éves vagyok
Nem drogozok, nem iszom, nem cigizem, semmi baj a külsőmmel, határozott is vagyok, mega magabiztos is:D
Még is olyan vagyok mint egy szellem a nők szemében.
Nekem sincs barátom 18 évesen. Na és?
Majd eljön a te időd is.
Viszont, az sem kizárt, hogy nagyon rossz helyen keresgélsz.
Jaj de aranyos. :$
Figyelj, lehet, hogy unalmas alak vagy, esetleg bunkó, a belsődben keresd akkor a hibát, ha a külsőd átlagos.
Állj fel a wow meg a facebook elől, menj el szórakozni, illeszkedj be új társaságokba. Ha ezt teszed, pár héten belül biztosan összeszedsz valakit.
Képet mutatsz? :)
Utolsó. Hát ez az, pont hogy neked nem ÁLL a világ.
XD
Bocs, nem hagyhattam ki.
Légy türelmes, és nézd az élet más szép dolgait... Tudom, hogy rossz, éltem át ilyet én is, de én megtapasztaltam, hogy minél jobban vágyom arra a dologra, annál messzebbre kerülök tőle... Éld az életed, örülj a különleges pillanatoknak, és közben dédelgesd magadban a vágyat egy igazi barátnőre, és mikor nem számítasz rá, jönni fog!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!