Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alapon várják el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapon várják el a lányok, hogy a fiúk tele legyenek önbizalommal, mikor pont ők veszik el tőlük?

Figyelt kérdés

Minden egyes embernek, ha igazán jól akarja érezni magát és vonzó szeretne lenni mások szemében, rendelkeznie kell egy egészséges mértékű önbecsüléssel.Ez manapság sok srácban csak módjával van meg, vagy akár még annyira sem.

a legfőbb ok általában a következő szokott lenni: lehetetlenül magas követelményszint a lányok részéről, amit általában képtelenség teljesíteni, ha pedig mégis próbálkozik bárki, akkor iszonyatosan durván utasítják el.

Tudok olyanról, amikor egyenesen az utcasarki édesanyjába küldték el a srácot, vagy olyanról is, amikor a lány tíz percig ecsetelte a fiúnak, hogy mekkora zéró a srác őhozzá képest és mégis hogy gondolta ezt.

Ilyen reakciók után viszont mégis hogy a fenébe tehetnének úgy, minta mi sem történt volna? Attól még, hogy férfi nemi szerv van valakinek a lába között, ő még ugyanúgy ember, mintha női lenne.

2011. jan. 28. 13:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

14.07

Pfff...

Ez már annyira undorító, hogy az valami döbbenet. Egy kedves, idős nénit vagy bácsit szerintem soha nem tudnék megbántani. Akármilyen sz... napom lehetne, akkor sem viselkednék vele így. :((

2011. jan. 28. 14:11
 12/21 A kérdező kommentje:

Mirkó

Alacsonyan van a léc? Háát...

Az lehet, hogy gázos alakokkal jönnek össze, de azért, mert a többi csaj szerint ez menőnek számít és ők is azok akarnak lenni. De egy átlagos srácnak pont, hogy semmi esélye náluk.

2011. jan. 28. 14:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"De egy átlagos srácnak pont, hogy semmi esélye náluk."

Sokszor még a jobban kinézőknek sincs esélyük...

2011. jan. 28. 14:16
 14/21 szamóca. ***** válasza:

jólvan azért nem csak a lányok bunkók az emberekkel:D

egéybként igen az is furcsa hoyg egyik kérdésben az a bajotok hoyg a nőknek már bárki jó, a másikban meg hogy nekik senki se... nem alacsonyan vagy magasan van az a bizonyos léc, csak az egész világ értékrendje egy eltorzult sz*r. ne gondoljátok hogy a férfiaknak nincs.

2011. jan. 28. 14:16
 15/21 A kérdező kommentje:

Bárki jó?

Én még nem nagyon találkoztam olyannal. Az olyan nőnek már nagyon régen nem juthatott férfi, ha így gondolja.

2011. jan. 28. 14:21
 16/21 anonim ***** válasza:

"Bárki jó?"

Ilyen lány tuti nincs,mert akkor már nekem is lenne barátnőm!:D

2011. jan. 28. 14:28
 17/21 Мirkó ***** válasza:

Nem vágom pontosan mit értesz átlagos alatt...

De am nekem se kéne egy átlagos csaj. Kinek kell az átlagos? :D Abból van millió! Még jó h nem kell az átlagos, szürke ember senkinek se :D Nekem se kéne! Az kell akiben van vmi egyedi, amiben passzol hozzám :P Nem az átlagos...

2011. jan. 28. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:42

Átlagos külsőre gondoltunk...

2011. jan. 28. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én elvárhatom, mert én mindent megteszek, hogy növeljem. :)

Viccen kívül: nagyon gonosz dolog bárkitől, legyen az fiú, vagy lány, hogy beletaposson a másik lelkébe, ha az normálisan, tisztelettel, kedvesen közeledik hozzá.

Nekem mindig bűntudatom van, ha visszautasítok valakit, pedig a tőlem telhető legnormálisabb, udvariasabb módon próbálom. Mégis utána mindig sokat agyalok, hogy nem voltam-e mégis túl bunkó, vagy pont ellenkezőleg, tényleg egyértelmű voltam-e, nem veszi-e az udvariasságomat úgy, hogy van még remény (mert hitegetni sem szeretek senkit fölöslegesen).

2011. jan. 28. 15:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszi!

Bár mindenki ilyen lenne! :)

2011. jan. 28. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!