Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belső tulajdonságaimról mit gondoltok? (főleg lányok) Hosszú csak az olvassa aki végig is olvassa :D
Ahogy a kérdés is mondja ez főleg a belső tulajdonságokról fog szólni, megpróbálom minél részletesebben leírni. Nem tartom magam hiúnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre(lányok) hogy az én belső tulajdonságaim mennyire lehetnek megnyerőek. Ebből gondolom arra lehet következtetni hogy a külső tulajdonságaim nem a legjobbak, igaz, nem vagyok egy tökéletes pasi, de nem hiszem hogy annyira ronda lennék.
Mégis van bennem egy jó adag önbizalom hiány, van hogy kicsit magabiztosabb vagyok van hogy nem, fontos hogy milyen hangulatomban vagyok. Nem vagyok a társaság középpontja ember, de szívesen ismerek meg új embereket, és szinte minden témáról el tudok beszélgetni, nyitott vagyok minden új dologra, de ugyanakkor vannak elveim amiket szigorúan betartok. Ilyen pl hogy soha még egy szál cigit nem szívtam el se nem fogyasztottam drogot, és néha ebből adódik is konfliktus hogy próbálok másokat is meggyőzni hogy tegyék le. Kicsit talán konzervatív is vagyok ezek miatt vannak régi értékek amik szerintem fontosak. És kicsit hím soviniszta is tudok lenni, legalább is hiszem hogy pár dologban jó ha a nő kiszolgál(pl főzés ilyesmi :D de már tanulgatom ezt is) Ugyanakkor nagyon romantikus vagyok nekem nagyon fontosak az érzelmek, apró dolgok mint egy séta kettesben vagy csak egy jó beszélgetés nagyon fontos nekem. Nagyon szeretek mások kedvében járni ha fontosak nekem, szeretek minél személyre szabottabb ajándékot adni valakinek, persze ez függ hogy éppen mennyi pénzem van.
Inkább az otthonülős típusba tartozom, de szeretek eljárkálni alkalmanként, legyen az csak egy délutáni sör valami kocsmában vagy valami színvonalasabb pubba este. Szeretek egy jó ital mellet beszélgetni, ami egy idő után átcsap filozofálásba :D Viszont nem szeretem a discokat, elviselem őket de táncra sose tudna senki rávenni, részben mert ritmusérzékem nincs. De kreatívnak tartom magam, legyen az program tervezés vagy egy már említett ajándék elkészítése.
Nem szeretem ha az emberek kétszínűek szarkavarók vagy flegmák. Ahogy azt se ha valaki rá akarja erőszakolni a gondolatát másra, vagy hülyének nézik az embert. Nagyon fontos számomra a tisztelet a másik ember iránt.
Szeretem az élet apró örömeit, de néha könnyen tudok depresszióba esni ami az önbizalomhiányomból és a néha megjelenő kisebbségkomplexusomból és pesszimizmusomból fakad. Hangulat ember vagyok, ez azt jelenti hogy a változó hogy mikor van jó kedvem és mikor rossz. De sose tudnék másik embert megbántani csak mert rossz kedvem van.
Lévén hogy nagyon nyitott vagyok mindenre így sok minden érdekel, ebbe beletartozik az olyan is mint a számítógépes játékok, igen, kocka vagyok, de a kapcsolataim más emberekkel mindig előrébb van. Nem szeretem ha emiatt előítéletekkel vannak irántam.
A humort még meg akartam említeni, nos ez is olyan hogy néha betalál néha nagyon mellé megy, van aki szerint jó a humorom és van aki szerint nem, mindenképpen fontos számomra a humor és a nevetés.
Illetve fontosak számomra a művészetek így kicsit elvontnak is tartom magam, de ezt inkább mások tudják szerintem megítélni.
Remélem nem hagytam ki semmit, ha valaki kitartó volt és elolvasta idáig az kérem írja le mit gondol, ez egyrészről azért fontos mert egy kis plusz önbizalom sosem árt, főleg ha majd valaki most még jól le is húz :) másrészről meg kíváncsi vagyok hogy mely tulajdonságaim vonzóak és melyek nem. Persze ennyiből csak félig meddig tudom megmutatni magam, de szívesen beszélgetek bárkivel :) És mivel már hosszú lett utólag is bocs a sok szövegért, este mindig szófosásom van :D
Szerintem nem rossz,amiket írsz,de csajozás terén milyen vagy,azt kihagyod.Jó oké,tudod miért nincs barátnőd,de szeretné(n)k megtudni,hogy barátnőd volt-e már vagy szerelem terén te is az igazira vársz....
Ha már ebben a témában írtál magadról.
19/L
Nem vol,t de ezzel tisztában vagyok általános végéig elég lúzer voltam(jobban mint most :P ), volt egy lány akinek meg mondtam hogy kedvelem, de lekoptatott. Gimibe megint nem igazán találtam a kellő irányt hogy mit is kéne tennem hogy összejöjjek, volt 2 lány egyikkel sokat beszélgettem jól elvoltunk de csak hitegetett aztán mondtam hogy akkor kösz nem, másik meg nyíltan megmondta de ő meg nagyon bejött és nehezen fogadtam el. Akkor kicsit összetörtem mivel eléggé szerelmes voltam beléjük, még csak az elmúlt másfél évben kezdek magamhoz térni hogy valamit tenni kéne. Sok lánnyal beszélgettem már, szórakozó helyeken meg suliban, vagy baráti társaságban de valahogy sose sikerült összejönni senkivel. Ez nagyban kihatott az önbizalmamra. Tudom hogy nem vagyok elég tapasztalt -pont, jóképű -pont, társaság középpontja -1 pont és az ilyenek miatt nem is kérdezem hogy miért nincs nekem, tisztában vagyok min kéne javítani, ez csak a belső tulajdonságokról szól hogy még is mi a véleménye rólam egy idegennek, ezért is írok minden rossz és jó tulajdonságot. Valahogy az olyan kérdéseket utálom hogy "csöndes visszahúzódó de kedves srác vagyok" vagy "bulizós sportos srác" mert ez bárki lehet.
Jah sokszor az a gond a kapcsolataimban hogy mire leesik nekem hogy érzek valamit és tenni akarok érte, mire kitalálom hogy mit tegyek, mire megrágom, mire erőt veszek magamon addigra már késő, sokszor csak több hónapos ismertség után merek megnyílni mert félek az előítéletektől kicsit :S Ha meg hirtelen akarok ismerkedni akkor meg tuti hogy valami hülyeséget mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!