Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belső tulajdonságaimról mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belső tulajdonságaimról mit gondoltok? (főleg lányok) Hosszú csak az olvassa aki végig is olvassa :D

Figyelt kérdés

Ahogy a kérdés is mondja ez főleg a belső tulajdonságokról fog szólni, megpróbálom minél részletesebben leírni. Nem tartom magam hiúnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre(lányok) hogy az én belső tulajdonságaim mennyire lehetnek megnyerőek. Ebből gondolom arra lehet következtetni hogy a külső tulajdonságaim nem a legjobbak, igaz, nem vagyok egy tökéletes pasi, de nem hiszem hogy annyira ronda lennék.

Mégis van bennem egy jó adag önbizalom hiány, van hogy kicsit magabiztosabb vagyok van hogy nem, fontos hogy milyen hangulatomban vagyok. Nem vagyok a társaság középpontja ember, de szívesen ismerek meg új embereket, és szinte minden témáról el tudok beszélgetni, nyitott vagyok minden új dologra, de ugyanakkor vannak elveim amiket szigorúan betartok. Ilyen pl hogy soha még egy szál cigit nem szívtam el se nem fogyasztottam drogot, és néha ebből adódik is konfliktus hogy próbálok másokat is meggyőzni hogy tegyék le. Kicsit talán konzervatív is vagyok ezek miatt vannak régi értékek amik szerintem fontosak. És kicsit hím soviniszta is tudok lenni, legalább is hiszem hogy pár dologban jó ha a nő kiszolgál(pl főzés ilyesmi :D de már tanulgatom ezt is) Ugyanakkor nagyon romantikus vagyok nekem nagyon fontosak az érzelmek, apró dolgok mint egy séta kettesben vagy csak egy jó beszélgetés nagyon fontos nekem. Nagyon szeretek mások kedvében járni ha fontosak nekem, szeretek minél személyre szabottabb ajándékot adni valakinek, persze ez függ hogy éppen mennyi pénzem van.

Inkább az otthonülős típusba tartozom, de szeretek eljárkálni alkalmanként, legyen az csak egy délutáni sör valami kocsmában vagy valami színvonalasabb pubba este. Szeretek egy jó ital mellet beszélgetni, ami egy idő után átcsap filozofálásba :D Viszont nem szeretem a discokat, elviselem őket de táncra sose tudna senki rávenni, részben mert ritmusérzékem nincs. De kreatívnak tartom magam, legyen az program tervezés vagy egy már említett ajándék elkészítése.

Nem szeretem ha az emberek kétszínűek szarkavarók vagy flegmák. Ahogy azt se ha valaki rá akarja erőszakolni a gondolatát másra, vagy hülyének nézik az embert. Nagyon fontos számomra a tisztelet a másik ember iránt.

Szeretem az élet apró örömeit, de néha könnyen tudok depresszióba esni ami az önbizalomhiányomból és a néha megjelenő kisebbségkomplexusomból és pesszimizmusomból fakad. Hangulat ember vagyok, ez azt jelenti hogy a változó hogy mikor van jó kedvem és mikor rossz. De sose tudnék másik embert megbántani csak mert rossz kedvem van.

Lévén hogy nagyon nyitott vagyok mindenre így sok minden érdekel, ebbe beletartozik az olyan is mint a számítógépes játékok, igen, kocka vagyok, de a kapcsolataim más emberekkel mindig előrébb van. Nem szeretem ha emiatt előítéletekkel vannak irántam.

A humort még meg akartam említeni, nos ez is olyan hogy néha betalál néha nagyon mellé megy, van aki szerint jó a humorom és van aki szerint nem, mindenképpen fontos számomra a humor és a nevetés.

Illetve fontosak számomra a művészetek így kicsit elvontnak is tartom magam, de ezt inkább mások tudják szerintem megítélni.

Remélem nem hagytam ki semmit, ha valaki kitartó volt és elolvasta idáig az kérem írja le mit gondol, ez egyrészről azért fontos mert egy kis plusz önbizalom sosem árt, főleg ha majd valaki most még jól le is húz :) másrészről meg kíváncsi vagyok hogy mely tulajdonságaim vonzóak és melyek nem. Persze ennyiből csak félig meddig tudom megmutatni magam, de szívesen beszélgetek bárkivel :) És mivel már hosszú lett utólag is bocs a sok szövegért, este mindig szófosásom van :D

2011. jan. 27. 01:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
kihagytam, nagyon lusta tudok lenni
2011. jan. 27. 01:59
 2/12 anonim ***** válasza:
A konzervatív szó nem tetszik,illetve ez a :nem cigizek,nem iszok,nem drogozok szindróma:)Ezen kívül oké.
2011. jan. 27. 02:07
 3/12 napietus ***** válasza:

alapjában véve rendes fiúnak tűnsz. lustaság ellen küzdj, mert romlásba visz :) szóval ha pl. a hugom járna veled, ezek alapján nem lenne kifogásom (én már férjnél vagyok :P).

29/N

2011. jan. 27. 02:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyon konzervatív csak bizonyos dolgokban, amúgy inkább modern. Inni iszom csak se cigi se drog
2011. jan. 27. 02:41
 5/12 cheresnye válasza:

Huhh hát ha már végig olvastam akkor írok is valamit. Egész szép kis leírás, nem tudok beléd kötni, csak egy helyen: remek tulajdonság hogy nem dohányzol, de azt (főleg nyűgösebb napjaimon én pl) nagyon tudom utáni mikor engem le akarnak beszélni róla. A mai világban minden dohányos szerintem tisztában van vele mennyire káros mert a csapból is az folyik hogy milyen rossz. Hagyd rá az emberekre. Persze 1-1 vicces félmondattal rá lehet mutatni hogy neked mik nem tetszenek.

Egyébként ezen kívül mindent rendben találtam. Még a lustasággal sincs olyan nagy baj ha a mellett a többi igaz amit leírtál nem is értem hogy marad időd lustálkodni, de ha mégis annyi belefér egy pasitól.

Na azt hiszem ennyi a véleményem. :)

2011. jan. 27. 03:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez szép és jó, de a lányok úgyis külső alapján választanak.
2011. jan. 27. 08:35
 7/12 anonim ***** válasza:

en nem a kulso alapjan valasztottam soha, hanem az alapjan, hogy milyen ember. Szimpatikus vagy ezek alapjan, mondjuk en hianyolom a sportot.. Szamomra az fontos. Buszke vagyok rad, hogy nem cigizel, drogozol. Igy kellene masnak is. Az, hogy neha iszol egy-egy sort, az kotelezo. A muveszeteket ertekelem, bar en inkabb a zenet, vagy az irott muveket szeretem csak. Nekem fontos, hogy szeresse egy ferfi az allatokat, de ne essen tulzasokba.. Aranyos fiu lehetsz, ne aggodj. Nem minden lany fog elmenni melletted,csak tudj nyitni. Ha megismer, akar meg meg is szeret.

20/l

2011. jan. 27. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:

az jó pont, hogy nem dohányzol, nem drogozol, de szerintem teljesen felesleges ezt másokra ráerőltetni. én sem dohányzom, de a környezetemben sok ember teszi ezt, és soha nem szólnék rájuk, hogy szokjanak le róla. csak annyit szoktam tőlük kérni, hogy ne fújják rám a füstöt, és ezt általában mind be is tartja.

a depresszió nem jó dolog, rossz kedve bizonytalan hangulata mindenkinek lehet, de a depresszió és a komorság el tudja kergetni a másik nemet.

a sportot én is hiányolom a leírásodból, vagy legalább valami hobbit.

2011. jan. 27. 12:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Sok a szöveg. Túl sokat gondolkodsz és keveset cselekszel, ezt tudom mondani, ha most az a kérdés, hogy miért nincs csajod.
2011. jan. 27. 12:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdezem miért nincs barátnőm azt tudom jól.

Kicsit akkor reagálok, már én is megszoktam hogy ráhagyom az emberekre a dohányzást meg az ilyeneket, de néha néha kikívánkozik belőlem sajnos, és ebből mondtam is hogy szokott gond lenni.

Sport: jó tény nem állok első helyen ha sportról van szó, de ha van lehetőség pl nyáron haverokkal foci vagy kosárlabda akkor tuti hogy benne vagyok, szeretem a röplabdát(csak ezt sokan b*zisnak tartják ^^ ) szeretek úszni csak azóta hanyagolom mióta volt egy suli verseny ahol egy rendszeresen úszó lány(ma már nemzetközileg is elismert) kb visszafele tartott mire én az egy negyedére értem :D

Szeretnék ezen felül még valami küzdősportra beiratkozni majd, na nem azért mert olyan erőszakos vagyok csak szerintem jó önbizalom és kitartás növelő, és nem első sorban feszültség levezető.

Főleg a lustaságommal van baj, többet álmodozok mint hogy tegyek valamit, és ez ellen küzdök is.

Állatok: imádom a kutyákat macskákat, van egy fogadott kóbor macskám :D meg akarok kutyát is de drága :S

úgy alapvetően mindent szeretek ami nem csúszómászó féreg stb bogár csiga izé.

Hát igen próbálok nem depressziósnak tűnni ha az is vagyok, de a sikerélménynek sokszor hiányában vagyok :(

És még egy két dologgal kiegészítem, utálok magamra pénzt költeni egyszerűen sajnálom a pénzt inkább megveszem az olcsó ruhákat, van sok jó cucc amit szívesen megvennék de ha már több mint 5ezer akkor már sajnálom rá

Fontos számomra a család még, és a gyerekek, testvéreim gyerekeiért és a maajdani enyémért a világ végére is eltudnék menni.

2011. jan. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!