Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon jó lány barátom, tényleg nincs semmi komoly, csak barátok vagyunk?
Szóval , olyan fél éve ismerem őt, és elég sok mindent megszoktunk beszélni , tök jól elvagyunk , de eddig egyikünk sem akart semmi olyat a másiktól .
Arra gondoltam, hogy áthívom, aztán megmutatom neki a jobb helyeket városban + ilyenek ( nem ebben a városban lakik:D) , aztán pedig áthívom , hogy nézzünk meg nálam egy filmet, amit ő is mondott , hogy megszeretne nézni. Aztán persze, nem menne haza hanem itt aludna . De én nem ragaszkodom hozzá, hogy legyen is valami, csak ... itt aludhatna .
Ha neked egy srác barátod, akivel így el vagy mint ahogy leírtam ,áthívna akkor te igent mondanál , vagy nem, mert ez nem fér bele neked abba a "barátságba" ami eddig köztetek volt?
Nem merem megkérdezni tőle a dolgot, mert félek mi lesz utánna, nem lesz ugyanolyan a dolog kettőnk között.
( 70%-30%ban biztos vagyok abban, hogy ő nem gondolna arra, hogy áthívom így.)
szerintetek , áthívjam vagy ne?
Ha tényleg csak barátilag gondolod áthívhatod miért ne? Nekem is volt ilyen barátom.
De szerintem,ha más is történne,az már nem ugyan az a kapcsolat lenne.
Vagy átalakul mássá,vagy megromlik,ez helyzet és emberfüggő!
Ha tényleg jó barátok vagytok beszéljétek meg!
Nem tudom , mondjuk tényleg így van ahogy mondtam , hogy van egy film amit ő is megszeretne nézni meg én is aztán egyedül nem akarom most valahogy , meg én szeretném ha átjönne.
Azt írtam, hogy én nem ragaszkodom, hogy legyen is valami, de ha átjönne , és látnám rajta , hogy ő benne lenne másban is nem csak a filmnézésben +városnézésben akkor az tök jó lenne ^^ Persze, ha nem akkor nem is erőltetném az úgy is kiderülne.
csak most valahogy nem merem megkérdezni tőle . mert nem tudom , hogy egyáltalán mit reagálna erre, azt sem szeretném , ha megváltozna az ami "köztünk" van.
amúgy ma szerettem volna is beszélni vele erről , amikor elindultam itthonról úgy voltam vele, hogy megkérdezem,hogy most pénteken akkor lenne-e kedve , csak mondta , hogy hétvégén mennek el a családdal valahova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!