Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy egyre több leszbikus/b*zi, /biszexuális van?
Figyelt kérdés
Ez valami divat?2011. jan. 26. 17:07
11/15 anonim válasza:
lassan heterónak lenni ciki.....
12/15 anonim válasza:
Legalább annyira egészséges, hogy 15 évesen biszexuálisnak tartod magad, mint az, hogy egyáltalán élsz szexuális életet..Szóval marhára nem.. Remélem kinövöd elég hamar...
13/15 anonim válasza:
hát nem tudom de én leszbikus létemre egyszerűen nemtudom elviselni az ilyen divat leszbiket, jo persze tapasztalatszerzés meg változik a világ stb, de akkoris ne ott dugják már meg egymást az utcán meg a discoban és ettől legyenek "nagylányok",és ne erre legyenek büszkék:/aki tényleg az az tudja jól h ez nem menő dolog és inkább szar dolog nemkell rá büszkének lenni, a heterok sem büszkék arra h azok:)szóval inkább szomorú szerintem h ennyi a 14 15 éves "leszbi" meg "bi"
14/15 anonim válasza:
A heterók általában 15 évesen már tudják, hogy heterók, érdekli őket az ellenkező nem, szal nem értem, hogy aki bi vagy meleg, az miért ne tudhatná magáról ennyi idősen. Sztem leginkább a biszexualitásban van iszonyat nagy látencia, mert a jelek szerint az ember szexuális irányultsága jóval kevésbé egyértelműbb, mint azt gondolnánk.
Manapság tényleg inkább arról van szó, hogy egyre többen fel merik vállalni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nincsenek többen. Csak a neten a névtelenség teret ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!