Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor leszbikus/biszexuális vagyok?
Ma egész nap ezt a videót bámultam: http://www.youtube.com/watch?v=dO8PA7ZnHf0 ..mármint főleg a nőket..
15/L
Leszbikus vagy sajnos. Jobb ha elkezdessz nőzni! 15 évesen már legalább 3 csajjal kellett volna ágyba bújnod!
És ha most tényleg hiszel nekem meg van a válasz. Nem vagy leszbi csak hülye:)
Ez de régi zene...:)
Amúgy nem vagy az.
Nem,csak szereted ha bevág a ruci/bugyi egy kicsit!..de azé ne fürgyééé le!
Nem vagy az relax,csak tetszik a zene..
A női test esztétikus, ennyi. (nekem a fehér toppos, fekete alsós szöszi benne a kedvenc).;) Tini koromban nekem is megfordult a fejemben,hogy leszbi vagyok, ki is próbáltam sok mindent..aztán jött a nagy Ő olyan 19 évesen, a mai napig vele vagyok. Viszont azt be kellett látnom,hogy így huszonéves fejjel is elmennék egy nővel bármikor..de csak fizikai a vonzódás,szeretni csak férfit tudnék. És persze a hűségem nőkkel szemben is fent áll. Amíg kapcsolatom van,csak a barátom. Szóval ha majd benő a fejed, és olyan húszon felül is így gondolkozol.vagy kívánod a nőket,akkor lehet feltételezni valamit. Addig nyugi.:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!