Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a homosze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Létező dolog.
2011. jan. 26. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Az olyan b*uzi dolog.
2011. jan. 26. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel maga a jelenség, ha viszont lépten-nyomon abba botlok, hogy jajj szegény melegek, azt már baromira unom. Az ilyen divat-melegeken meg csak nevetni tudok.

De amúgy ha pl. egy rokonom az lenne, az sem érdekelne. Egyedül az zavarna, ha a kiszemeltemről derülne ki hogy homo. :D

2011. jan. 26. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Amíg nem tolják a szemem elé, addig nem érdekel. De ha kimennek az utcára parádézni, akkor ne várják el, hogy az egészséges emberek ezt elviseljék.
2011. jan. 26. 11:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, mi lenne a reakciótok, ha fiatokról/lányotokról, közeli ismerősről, családtagról derülne ki?
2011. jan. 26. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Igazából nincs különösebb véleményem, ők ilyenek és kész. Talán nekem egy kicsit furcsa, szokatlan, mert nem sok homoszexuális ember ismerek, de ha kiderülne valamelyik ismerősömről, ugyanúgy viszonyulnék hozzá, mint eddig, cseppet sem zavarna.

Viszont ami zavar, azok a melegfelvonulások. Olyan undorító módon viselkednek ott egyesek (tisztelet a kivételnek, mert tényleg nem mindenki!), hogy hányingerem van tőle!

Én sem viselkedek az utcán obszcén módon, másoktól sem tetszik. Nem azért, mert melegek, ha hetero-k viselkednek így, az sem túl szép látvány.

2011. jan. 26. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Én bi srác vok és örülnék ha kiderülne ismikről. De sajna nem derül:(
2011. jan. 26. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nincs velük, nem ez alapján ítélek meg senkit. De azt nem értem, hogyha azt hangoztatják, hogy ők ugyanolyan emberek (ezzel valamilyen szinten egyet is értek), akkor miért reklámozzák parádékon, hogy ők mások?

Idézhetném Nagy Ferót: "Én sem vonulok fel, hogy a p.nát szeretem"

2011. jan. 26. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekemről majd kiderül, hogy homoszexuális, akkor maximálisan mellette fogok állni, mindenben támogatni fogom és bátran kiállok majd mellette!

Ez az ő élete, és nekem kötelességem támogatni abban, amit szeret (persze ha drogossá vagy alkoholistává válna, abban nem támogatnám, de a kettő között az a különbség, hogy a homoszexualitásával nem veszélyezteti magát/engem/a társadalmat, a kábszerezéssel meg magát mindenképpen), és nem akadályozni a boldogságát.

2011. dec. 10. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:

A 8. válaszolónak: a kettő között az a különbség, hogy ha Nagy Feró azt mondja, szereti a p.nát, azt a társadalom elfogadja, senkinek nincs vele baja. A melegek azért vonulnak fel, hogy a korlátolt emberek, a társadalom rájöjjön arra, hogy ők is emberek, és bizony el kell fogadnunk őket úgy, ahogy vannak. Amíg előítéletesek velük szemben az emberek, addig szerintem fognak vonulni. Sőt, teljesen egyetértek velük, szerintem igenis vonuljanak, elég szomorú a mai magyar társadalom előítéletessége, mindenfajta mássághoz való hozzáállása. Nemcsak szomorú, hanem riasztó is.

Jövőre én is elmegyek a melegfelvonulásra. És nem vagyok meleg.

2011. dec. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!