Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beülnél egy olyan fiú kocsijáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beülnél egy olyan fiú kocsijába aki szimpatikus de jóformán csak látásból ismered?

Figyelt kérdés

Felajánlaná hogy hazavisz. Beülnél mellé?

Látásból ismered, nincs közös ismerősötök(legalábbis nem tudsz róla) és nem tudod kik a haverjai/barátai.

milyen esetekben igen és milyen esetekben nem?

2011. jan. 24. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A sok kis hülye ribanc úgyis be fog ülni, de nem akármilyen kocsiba ám.
2011. jan. 24. 23:21
 12/15 anonim ***** válasza:
traktorba?
2011. jan. 25. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Háát nem is tudom...

Én egyszer megismertem egy lányt még régebben interneten, 2 szer beszéltünk msn en 2 napot, 3. map elmentem hozzá találkoztuk, beült a kocsimba, és eljött velem kirándulni jó 40 km-el odébb, szóval szinte egy idegen kocsijába ült, be és a bizalom megvolt a részéről már 3. nap! De biztos elég ritka.....

Ámde a helyedben azt mondanám, hogy meginnék veled egy kávét a kocsiban ha be van fűtve, és ha izlik a kávé akkor lehet h beleegyeznék hogy hazavigyél!26/f

2011. jan. 25. 09:15
 14/15 199303 ***** válasza:

hát én nem mernék beülni egy idegen melé azért, az tul bátor dolog lenne, jo lehet van akinek nincs hátso szándék de akor is nem tenném meg jobb a biztonság:)

17/L

2011. jan. 25. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha szőke a fiú akkor nem, mert nekimenne az első kerítésnek!
2011. dec. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!