Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok pici korotokban beleesve valamilyen mesehősbe?
Figyelt kérdés
Vagy csak én voltam így?
Emlékszem, én Kalaposba voltam beleesve,mikor anyám olvasta nekem az Alice-t (amíg el nem jutott a jó háromnegyedéig,ahol kijelentette,hogy nem tudja mit szívott az író, de ha Ő nem kap olyat,ezt nem mondja tovább, lol).
Meg a Sailoor Moon álarcos pasijába,akinek azóta sem tudom a nevét ^^ (ezért elnézést). Ti voltatok így valakivel?
2011. jan. 23. 10:48
21/23 anonim válasza:
én csak arra emléxem,hogy az egyik Bobo-Góliát képregényben volt egy félig ló félig ember testű nő jó cicikkel és azt nagyon megdugtam volna..meg a macskafogóból a fekete hajú patkánycsajt:-)
22/23 anonim válasza:
Én Sesshoumaruba voltam az InuYashából, a barátnőm pedig Kougába..:D
23/23 anonim válasza:
Igen, de olyan sokba hogy fel se sorolom, meg ciki :D:DxDxD
Nekem mindig volt vki soron, mesehős / vagy egy filmbeli karakter. - lehet pszichológussal kéne magam kezeltetni :D
Jah a negatív karaktereket feltűnően jobban szeretem.
most is van 20/L hahaaaa wááá istenem... nőjjek már fel ilyenekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!