Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok pici korotokban beleesve valamilyen mesehősbe?
Figyelt kérdés
Vagy csak én voltam így?
Emlékszem, én Kalaposba voltam beleesve,mikor anyám olvasta nekem az Alice-t (amíg el nem jutott a jó háromnegyedéig,ahol kijelentette,hogy nem tudja mit szívott az író, de ha Ő nem kap olyat,ezt nem mondja tovább, lol).
Meg a Sailoor Moon álarcos pasijába,akinek azóta sem tudom a nevét ^^ (ezért elnézést). Ti voltatok így valakivel?
2011. jan. 23. 10:48
11/23 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 23. 13:33
12/23 anonim válasza:
Én egy mesekönyvben a félszemű hősbe, aki egy nyúl volt. Ezt add össze ceruza nélkül xD
13/23 A kérdező kommentje:
Hmm...én állatokat nem szerettem :S Bár a macskák királyságában szereplő cica igazán jóképű volt ^^
2011. jan. 23. 13:41
14/23 anonim válasza:
én Songokuba meg S-be a pokemonból:)
15/23 anonim válasza:
Én az Inuyasha című meséből Kougába:'D A legjobb barátnőm meg az Inuyashába, és mindig eljátszottuk, hogy várjuk őket, de nem jönnek...biztosan még harcolnak, és sietnek hozzánk...és még mindig nem jönnek...áááh, biztos elmentek nekünk virágot venni, meg csokit...:D Elvoltunk.
16/23 anonim válasza:
én most vagyok szerelmes egy halom animelányba F17 :D
17/23 anonim válasza:
Én a pöttöm pannából Cornelius tündérkirályfiba.:D
arról álmodoztam,hogy ő lesz a férjem.Később rájöttem,hogy sajnos a valóságba nincsenek olyan édi pasik,mint ő :D
18/23 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 23. 15:23
19/23 anonim válasza:
Tarzan, és Dimitrijbe az Anasztáziából.Erikbe, a kis hableányból,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!