Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha oda mennék egy pasihoz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha oda mennék egy pasihoz és minden szó nélkül nyomnék a szájára egy puszit vagy egy csókot, az nagyon gáz lenne?!?!

Figyelt kérdés
Mármint úgyhogy ismerjük egymást meg osztálytársak vagyunk,de már felnöttek,de annyira vonzó pasas,hogy ... naggyon és égek a vágytól,hogy megcsókolhassam!! :( :)
2011. jan. 21. 07:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hát, ha nem kapaszkodik bele a nője, akkor tedd. de nőként, ha az orrom előtt ezt megcsinálnád... :D nem lenne ismétlés, az biztos...
2011. jan. 22. 22:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Ajh, nem úgy. :D Én is meg akarom ezt csinálni valakivel, és tudom is, hogy nincs nője, de én félek. :D
2011. jan. 22. 22:41
 13/21 A kérdező kommentje:
ááhh,értem,én is félek,de nagyon vágyakozó vagyok,de ha elutasít,megalázó,nem?!?! Nem tudom mi tévő legyek?!?
2011. jan. 22. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:
ne tedd!
2011. jan. 22. 23:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Arra a kérdésre még nem válaszoltál, hogy van-e barátnője?

Ha nincs, tedd meg! Ha van, akkor próbáld meg, mikor nincs a közelben se a csaj, se senki más.

De mindenképp próbáld meg!

2011. jan. 22. 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
ha meglesz az eksön írd már le mi volt! :D
2011. jan. 22. 23:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Okés,mindenképp írok!! :)
2011. jan. 23. 07:48
 18/21 anonim ***** válasza:
ne tedd
2011. jan. 23. 10:09
 19/21 anonim ***** válasza:

nem...

de mindenki előtt csókold le...

az lenne az égő...

hívd el valahova ahol csak ketten vagytok és ott...

25/l

2011. jan. 23. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Az élet kib@szott rövid!

És ha nem teszed meg azt amit szeretnél amire vágysz később bánni fogod, hogy ez is kimaradt.....pedig dejó lett volna..még ha elutasít utána akkor is legalább megtetted, volt benned annyi!

2011. jan. 23. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!