Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel! 14 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel! 14 éves lány vagyok: minden hétvégén részegre iszom magam; nem sokat, de dohányzok; és rendszeres szexuális életet élek. Milyen (konkrét) hatással vannak/lesznek ezek rám? Mennyit fogok 'romlani' az évek alatt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen csak érdekelne. F17
2011. jan. 18. 22:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%

Nos akkor lehet engem is elitélni:) 14 évesen vesztettem el a szüzességem, rengeteg pasival kavartam, minden hétvégén diszkó v buli, persze alkohollal és cigizek is 14 éves korom óta. 18 évesen diszkóban jöttem össze a férjemmel, 25 évesen mentem hozzá. Most 27 vagyok, nem vagyok szétk.félve (kitágulva), 22nek nézek ki és van egy 3 éves kisfiam:D

Nem szabad általánosítani. Persze ha lányom lenne és ilyeneket csinálna biztos kiakadnék, de belőlem is ember lett. Nem bánom, h akkor "kiéltem" magam. Nem vagyok rá büszke, de amúgy nem is találkoztam még olyan emberrel, aki elítélt volna.

Szóval h mennyit fog romlani... ez a két lehetőség van. Vagy lesüllyed a béka se.gge alá vagy túllép ezen az életformán és olyan ember válik belőle akiről senki nem mondaná meg, h ilyen volt.

2011. jan. 19. 09:31
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszolónak: én azért nem lennék ennyire büszke erre. 14 évesen még gyerek az illető, testileg talán nem, de lelkileg mindenképp éretlen a nemi életre. meg hát emberileg sem lehet nagy eresztés, ha attól érzi magát valakinek, ha minden hétvégén parajrészegre issza magát, és orrba-szájba züllik, mert az jaj, mekkora királyság...

nem az, sokkal inkább a szülői figyelem és nevelés hiányának jele.

2011. jan. 19. 10:59
 23/30 anonim ***** válasza:
40%
Egy normális lelkiállapotban lévő ember nem helyezi a társaság/tömeg véleményét a sajátja fölé.
2011. jan. 19. 11:01
 24/30 szamóca. ***** válasza:

nono. ezzel a nevelés kérdésével vitatkoznék. sokszor ezen múlik, valóban. nálunk nem ez történt. egyszerűen vannk olyan gyerekek, személyiségek, akiket nem lehet kordában tartani. anyu mindig is nagyon figyelt rám, nagyon jó volt a kapcsolatunk is, ebben mégsem tudott megakadályozni.

ez alelkileg érett dolog...ez igaz lehet, bár én nem érzem kárát. lehet hogy éretlen voltam rá, bár nem utalt erre semmi jel. tudtam mit cisnálok, tudtam mindenről ami kellett a szexhez, védekeztem vigyáztam nem is lett baj.. lelkileg sem terhelt le, nem lettem szegényebb tőle.

2011. jan. 19. 11:11
 25/30 anonim ***** válasza:
40%

egyszerűen vannk olyan gyerekek, személyiségek, akiket nem lehet kordában tartani

Majd ha a saját gyereked züllik 14 évesen a diszkóban alkoholizálva, akkor is ezt mondod, hülyelány?

2011. jan. 19. 12:35
 26/30 szamóca. ***** válasza:
100%

ha olyan lesz mint én, elképzelhető hoyg ezt mondom. azt nem hoyg örülnék neki, ezt nem is írtam.

de én olyan voltam fiatalon, ha nem engedtek is megoldottam, akárhogy is. kiharcoltam általában hogy kimehessek éjfélig aztán b*sztam se hazajönni. egy szóval nem mondtam hoyg ez jó és optimális, de szerinted mit tud tenni egy szülő ez ellen? nem enged el egyáltalán? kiszökik a gyerek. ha utánna megy, a legközelebbi alkalomnál nem mondja el hova megy. vannak olyan emberek akiket nem tudsz megállítani, igen, azért mert hülyék. én is hülye voltam, egy szóval nem modntam hogy nem.

de gondolj bele...ha anyu nem így kezelte volna a dolgot már lehet nem élnék. ezt sajnos tapasztalatból írom, ismertem egy srácot aki azért halt meg mert tiltották, és nem mert hazamenni... mindegy, nem ez a lényeg.

Anyu nálam kialakított egy bizalmat. korlátozott, de ügyesen csinálta, és elérte hogy megelégedjek azzal amit kapok. elmehettem bulizni, de el kellett mondanom hova, elérhetőnek kellett lennem. ő megértette azt amit sokan nem: ha visszatartani nem tudod a gyereket, ki kell építeni vele egyo lyan bizalmi kapcsot ami az adott helyzetben a legnagyobb biztonságot nyújtja neki. én nem féltem felhívni őt ha baj volt, nem féltem szólni neki hogy élek szexuális életet, kell koton. Tudod miért lesz sok tizenéves terhes? oké, éretlenek, ez az egyik. a másik hogy azért, mert titokban csinálják, a szülők tudta nélkül a parkban egy bokorban, és ha nincs pénzük kotonra csinálják anélül.

eádásiul egy lázadó természetű gyereknél a itltás csak olaj a tűzre.... nálunk is így kezdődött, ott volt az első összezörrenésünk hogy nemet modntak nekem. olyan voltam, akinek ha azt mmondod nem ihat bort akkor lehúz egy üveg vodkát. olyankor pedig talán mindenki jobban jár ha a kezébe nyomod a pohár bort.

ismétlem: tudom hogy nem jó, nem szeretném hogy a gyerekem ilyen legyen. DE nem következik feltétlen hoyg büdös kiélt hazug rib*nc lesz belőle, és nem mindig célravezető a kemény tiltás.

2011. jan. 19. 12:51
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek:)
2011. jan. 19. 17:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Masodik.:

drogozik,nem tudsz olvasni?

,,iszok..*nem sokat,de dohanyzom"

2011. jan. 19. 19:03
 29/30 anonim ***** válasza:

Van rá esély h k.r.a maradsz, de ha benő a fejed lágya akkor elkezdel tanulni és boldogan élsz. Legalább nem mondod azt h unalmas volt a fiatalkorod és péntek esténként otthon ültél a szobádban egyedül.

Amúgy 15 éves vagyok szoktam járni bulizni kb 3-4 hetente, mikor hogy.

szoktam cigizni néha, de igenis nem kitűnő, de 4-5 tanuló vagyok és soha nem drogoznék, csak élvezem az életet, és 10 év múlva remélem h nem fogom azt mondani h bárcsak fiatal lennék...

2011. jan. 19. 19:47
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
ma 09:31 na látod,27 éves vagy 3 gyerekkel,meg hát száőmításaim szerint 1998ba voltál 14 éves,nem hiszem hogy hasonlóan buliztak akkor és most a 14 évesek
2011. jan. 19. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!