Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel! 14 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel! 14 éves lány vagyok: minden hétvégén részegre iszom magam; nem sokat, de dohányzok; és rendszeres szexuális életet élek. Milyen (konkrét) hatással vannak/lesznek ezek rám? Mennyit fogok 'romlani' az évek alatt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen csak érdekelne. F17
2011. jan. 18. 22:11
1 2 3
 11/30 szamóca. ***** válasza:

nem ez butaság.

nekik is megjön majd az eszük, és lesz egy csúf folt az életükben. Honnan tudod hogy rám 16 évesen nem mondtad volna ezt? lehet ez jött volna le. én sajnos nem tudom megítélni mert nyilván a magam társaságában és életkörében nem voltam kirívó példa. de elképzelhető hoyg ha akkor rámnézel azt mondod meg sem élem a 20-at.

tudod ez olyan... nagymama szöveg. persze ismétlem, tudom hogy nem volt optimális az az élet amit éltem, és veszélyes, és magában hordozza a kockázatát hoyg valóban kiélt prosti lesz valaki, de ez inkább 10/2. aki nem tudja megtartani a saját szabályait, de ez azért ritka.

Ezek a lányok akik a mai világban ugy tűnik világrib*ncai lesznek is csak kinövik majd.

Megunják a szexet...??? ezt nem tudom ki találta ki, de ha kicsit is konyít a szexhez tudja hoyg az nem olyan dolog amibe csak úgy beleun az ember.

persze ez képlékeny és megvan a maga veszélye. de mondok ellenpéldát: a kisasszony burokban nevelkedik, 20-onévesen megtalálja élete első kapcsolatát, idilli minden, családot alapítanak, majd ha már ott a kisbaba akkor jut ezsébe hogy hoppá, nem éltem. ez is csak feltételezés, és nem feltétlen van így, de ugyanúgy megvan rá a sansz mint hogy a partizós picilányokból ordasnagy rib*ncok lesznek.

az arany középutat kéne megtalálni, dehát mindenki saját hibáiból tanul.

2011. jan. 18. 22:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Igazából nembaj, ha mind a kettő esetet leírtátok. (mármint a hosszabb kapcsolatban lévőt és aki mindenkivel összefekszik.)
2011. jan. 18. 22:32
 13/30 szamóca. ***** válasza:

na jó, de abba is gondolj bele hogy én sem tudhattam hogy azzal az egy emberrel leszek több mint 5 évig. mázlim volt, ennyi. és ez nem ezen múlik. azóta szakítottunk és megannyi lehetőségem lett volna megb*szatni magam. az életvitelem nem sokban változott az akkoritól, a szexet kívánom én is, de nem tettem. nem társadalmi elvárások miatt nem, hanem talán épp azért mert megismertem annyira a világot hogy tudjam hogy magammal cs*szek ki.

Az hogy kiből válik k*rva nem attól függ hogy cigizik-e fiatal korában. van, aki hajlamos rá és van aki nem.

2011. jan. 18. 22:35
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid, Szamóca:) Sokmindenben van igazad. én úgygondolom részben egyénfüggő, hogy kiből mi lesz.
2011. jan. 18. 22:39
 15/30 anonim ***** válasza:

Hogy mennyit fogsz? Kezdjük ott, hogy egy 14 éves hogy kerül arra a lelki szintre, hogy késztetést érez arra, hogy folyton leigya magát, ezen már rontani nem igazán lehet.

Persze évek alatt végül a cigi és a rengeteg alkohol meg fog látszani az arcán, meg úgy egy az egyben a szervezetén, de ez talán csak a kisebb gond a kiváltó okkal szemben.

2011. jan. 18. 22:46
 16/30 A kérdező kommentje:
Kiváltó ok? Lényegében a társaság...
2011. jan. 18. 22:49
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

jó van itt egy két kamu ember,nem rég óta szokás ez hogy 14 évesen dugni agyba főbe hulla részegen,amikor ez bejött kb azoknak a fejük mostanra higgadt le,úgyhogy nem volt azóta 5 éves kapcsolatuk meg nem diplomáztak 5ösre meg ilyenek,kamu lotyók vagy más nem...

az ilyen csajok nagy zöme hasonló könnyűvérű stílusban élik az életük hátralévő részét is,és ha ugyan abban a közegben nősz fel ahol ezt művelted,akkor egész életedben rajtad marad a bélyeg miszerint egy ócska liba vagy,mert emlékezni fognak rád,de mondom ezek csak előre jelzések,mivel akik igy éltek 14 évesen azok most jelenleg messze vannak még a felnőtté váláshoz

2011. jan. 18. 23:01
 18/30 szamóca. ***** válasza:

hát lediplomázni tényleg nem volt még időm, de dolgozom az ügyön. :D

de azért te sem ltász tovább az orrod hegyénél:D

mindegy, legyen neked nem állok le vitatkozni.

2011. jan. 18. 23:11
 19/30 anonim ***** válasza:
én mélységesen lenéznélek és szánnálak, amiért így éled az "életed". egy részeg lánynál nincs undorítóbb látvány szerintem. meg már rendszeres szex, pláne mindezt 14 évesen... úristen, hova tart ez a világ???
2011. jan. 18. 23:29
 20/30 anonim ***** válasza:

Így van ezek a lányok saját magukat rombolják le. Nem értem mondjuk azokat a fiúkat sem akik ilyen lányokkal lefekszenek 3-4 év múlva :S

Mellesleg nagyon megnőtt a terhességek száma a fiatalkorúaknál. Sajnálatos ,hogy nekik becsúszik a normális felnőtt meg próbálkozik 3-4 évig. Ő akarja a 14 éves nem!

Kockázatok? alkoholizmus, drogfüggőség,hazudozások amikkel haragot válthat ki szeretteitől, mindenki könnyűvérűnek mondja majd.Ha van teherbe esik vagy kihordja és elrontja a saját és a gyereke életét ,vagy elveteti és ezzel gyilkos lesz illetve megnő az esély ,hogy később meddő lesz.

Szex során elkaphat bármilyen betegséget! Aids ,Clymandia , Hpv stb ami ----Y meddőség(férfiaknál, nőknél), méhnyakrák, prosztatarák ,hüvelygyulladás, halál)

Ezt miért írtam? Mert ugye ha lefekszel 1 emberrel akkor egyben lefekszel 100-al.

Nem csak a saját egészségüket és életüket veszélyeztetik hanem azokét is akikkel lefekszik.Mert ugye vagy nem védekeznek vagy pedig gyógyszer. Ami a betegségektől nem véd meg! Jobb lenne ha divatba jönne az ilyen korú lányoknál a rendszeres nőgyógyászati szűrés és évente két évente elmenni Aids szűrésre ami ingyenes! Ugyan így fiúknak is el kellene menni.

2011. jan. 19. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!