Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu megtudja hogy tetszik egy csajnak, miert kezd bunkon viselkedni?
Nem kezd el minden fiú bunkón viselkedni, csak aki eredendően bunkó.
De a lányok bunkóságnak látják, ha egy fiú zavarában nem tudja, hogy mit csináljon, az más kérdés, hogy van, amikor tényleg bunkók...
Hat tegyuk fel, nagyon reg ota jol egyezek egy sraccal, NAGYON jol, es aztan kialakul hogy nekem o mar tobb mint egy barat. Ami mellesleg az elejen forditva volt. Es elmondom neki, es mintha kihasznalna, hogy nekem o tetszik, de o nem akar semmit. Pl: "nem josz takarj be?"
De ez csak egy pelda, mindekozbe, tudja hogy nekem ez nem esik tul jol, mivel tudom, hogy o nem akar semmi komolyat.
Akkor meg minek csinalja ?
egyik haverom 28 évesen is ezt csinálja. "kellesz, jaj de mégsem"
nem bunkóság, kezdeti zavar, ami már a fejében van, amit érez csak az agya mégsem akarja de a szive igen. kérdés meddig dudja enyomni a szivét az agyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!