Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten streamel az anyukám Mit csináljak, félek hogy apukám megtudja? (többi odalent)
Szóval ma,a galambok duruzsulására ébrettem,gondoltam kimegyek a konyhába,és amikor éppen elmentem anyám szobája előtt megláttam a szörnyűséget,azt hogy anyám a webkamerába pózol,táncol és a legborzasztóbb VETKŐZIK!!!Nem vicc,és nem trollkodás szóval kérlek ne töröljétek.(és amikor már anyukám kijött a szobájából és elment a tescóba bevásárolni ,ez alatt a kiváncsiságom bevezetett a szobájába,megnyitottam a firefoxot és mit láttam az előzményeknél? a livejasmin livestream linkjét...
Kérlek titeket írjatok hogy mit tegyek,nemtudom hogy mondjam-e el apámnak.
Köszi 14/F Szeged.
nem értem, hogy lehet anyukád ilyen felelőtlen, hogy az egész család otthon van reggel és ő nyitott ajtónál csinálja ezt. nem ítélem el amit tesz, ha pénzügyi gondok vannak nálatok ez még mindig jobb mint a kontakt valakivel pénzért....
beszélj vele, hogy ezt miért, és mond el apukádnak is, ezt ne tartsd titokban.
Figyelj, lehet apukád is tudja!
A mai világban, amikor ott a sok tartozás, pénzügyi gondok, stb. lehet csak így tudja anyukád fenntartani az életszínvonalatokat, hogy ne érezz semmit abból, hogy esetleg bajban vana család!
Ne akadj ki, ne foglalkozz vele, az ő dolga!
Örűlj inkább hogy nem az út szélére megy!
Fel a fejjel, próbáld meg elfelejteni amit láttál!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!