Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem kellek senkinek és nem vagyok egy nő esete sem?

Figyelt kérdés

Leírom, hogy milyen vagyok.

Szóval én magam egy átlagos srácnak tartom külsőleg, 20 éves vagyok, középmagas(180cm) kicsit vékony(63kg), rövid, de nem túl rövid, kb. 5-6 centis fekete haj, zöldesbarna szem, fehér bőr.

Ápolt vagyok, nem járok szakadt ruhákban vagy ilyesmi:D

Nőkkel szemben hatalmas igényeim nincsenek, beérném egy teljesen átlagos középiskolás lánnyal, de egyszerűen nem jövök be senkinek, maximum barátkozni akarnak velem, nem értem mi lehet a probléma, létezik, hogy senkinek nem tetszem?Ezt nehezen akarom elhinni, pedig minden jel erre utal.Soha nem mondta még egy nő sem, hogy tetszenék neki, észre sem vesznek általában.

2011. jan. 17. 20:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:

Dehogy hiba :):)

Gondolom már elkezdett nőni a szakállad :D Na hagyj egy kis borostát. Épp a minap ült le mellém a vonaton és fekete hajú férfi. Eszméletlenül gyönyörű volt, nem tudtam róla levenni a szemem. Borostás volt, fehérbe volt öltözve, az méginkább kiemelte a fekete haját, isteni volt, nem sok kellett volna, hogy hozzá szóljak :D Szóval hagyj borostát.

Ez a babaarc meg hülyeség. A nőknek mindig a férfiak kellettek, a lányoknak meg a fiúk...szóval ha nőt akarsz légy férfi. Vegyél inget, ne pólót és öltözz elegánsan. Imádni fognak. :) Nem a 15 évesek, hanem a 20 évesek :):)

2011. jan. 17. 20:41
 12/62 anonim ***** válasza:
47%
Mert csúnya vagy, a nőknek pedig a külső a legfontosabb. Üdv a klubban!
2011. jan. 17. 20:45
 13/62 anonim ***** válasza:

Fenéket csúnya. Egy fekete hajú pasi? Nem lehet csúnya, de a kisfiúsba beletrafáltam :)

Ha megfogadja a tanácsom hamarosan lesz barátnője :):)

2011. jan. 17. 20:46
 14/62 anonim válasza:

"mondjuk a nők fekete hajhoz a kék szemet szokták szeretni - ez sem jött össze, ekkora hiba lenne ez?"

ezt hol mondták neked? :)

én például imádom a sötét haj-sötét szem kombót. tehát valahol nagyon félreinformáltak ezen a téren.

és - bármekkora közhely is - nem a külső a lényeg! hanem először is a kisugárzás. én is megnézek egy helyes fiút persze, de lehet, hogy annak a fiúnak éppen olyan hideg az aurája, hogy csak távolról nézegetem, mert nem kellemes a közelébe menni.

aki jól érzi magát a bőrében és kedves, azon ez kívülről is látszik. nekem eddig legalábbis csak ilyen pasim volt, aki nem biztos hogy maga a két lábon járó Johnny Depp, de mégis van benne valami férfias báj, valami sárm, vagy lehengerlő a dumája :)

lehet, hogy a stílusodon kéne még egy kicsit dolgozni... itt a beszédstílusra gondolok, ahogy kifejezed magad, ahogy egy nőnek bókolsz (ne legyél olyan 'jó a segged, köll kóla?' típus...), stb.

és ha mindenképpen a külső jegyekről kell beszélnem, akkor ápolt száj, haj és kéz!!! szép fogak és szép bőr, ez a fontos igazából. :)

remélem segítettem, ha egy litániát írtam is :D

18/L

2011. jan. 17. 20:46
 15/62 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen, hogy a nem helyesek tetszettek, mert valahogy olyan boldog melegség áradt belőlük. A helyesből meg semmi, na az olyat elkerülöm. Ma pl. egy istenkinézetűt láttam meleg kedves kisugárzással, nagyon nagyon meglepő, mert az ilyen nagyon ritka.
2011. jan. 17. 20:48
 16/62 anonim ***** válasza:
47%
Kisugárzás mint olyan nem létezik, azok a nők szoktak ezzel jönni, akik nem akarják bevallani, h a külső a legfontosabb nekik.
2011. jan. 17. 20:50
 17/62 anonim ***** válasza:

Hülyeség amit mondasz, kisugárzás igenis van. Ismerek én iszonyú csúnya férfiakat olyan kisugárzással, hogy bárkit megkaphatnak, futnak utánuk a nők, pedig tényleg rettenetesen csúnyák, nem csak nem helyesek, hanem csúnyák, de én is imádom őket. Az a duma, ami van nekik, vagy az a humor, kompenzál mindent.

Én még a nők kisugárzását is meglátom, pedig heteroszexuális vagyok. Ismerek egy 40 körüli nőt, aki nem szép, de valahogy olyan kisugárzása van, hogy az teszi csodaszéppé.

2011. jan. 17. 20:51
 18/62 anonim válasza:

Utolsónak: akkor nevezzük első benyomásnak, ha úgy jobban tetszik.

Igenis létezik ;)

2011. jan. 17. 20:52
 19/62 A kérdező kommentje:

Kedves 18l az írásomból szerintem rá lehet jönni, hogy nem vagyok egy "kő kóla?" típusú ember :D

Ezt a kisugárzás dolgot soha nem értettem.

Arcszőrzet csak az államon nő meg bajusz, máshol nem, szoktam borotválkozni.Nem kimondottan kisfiús az arcom, hanem csak egy kicsit, kb. átlagosan.

2011. jan. 17. 20:53
 20/62 anonim ***** válasza:
A pofazacskódnál semmi? Akkor körbe hagyd meg a borostádat, mintha körszakáll lenne, csak legyen rövid :)
2011. jan. 17. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!