Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai 15 évesek miért is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 15 évesek miért is ilyen nagyfiuk?! Egy kis segitségre lenne szükségem. L20

Figyelt kérdés
A barátnőm hugával akit nagyon szeretek (15éves) szakitott a szintén 15 éves barátja msnen. annyit irt h bocsi de más láyt szeretek ugyh szakitsunk... tipikus "férfi". na midn1 tudjátok h megy ez náluk, irkálnak egymás üzenőfelára... mit irhatnék én oda h a nagyfiu, észrevegye hol a helye??:) köszi a válaszokat!
2011. jan. 17. 15:50
1 2
 11/17 Lyon ***** válasza:
Ha valaki nem születik gerinccel, valószínűleg már nem is fog nőni neki. Amúgy nem tipikus férfi. Persze sok ilyen görény van, de csajoknál is elég gyakori....sőt....
2011. jan. 17. 16:24
 12/17 nielindi ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:13

nagyon kedves vagy.

3,5 éves kapcsolatot zárt igy. egy egyetemre jártunk, együtt laktunk egy évet. nyárra vittem haza pár cuccot, mondta, h hagyjam ott a dolgaimat köv. évre. 2 hét mulva kaptam az üzenetet msn-en, a végére odaírta, h amint lehet tüntessem el a cuccaimat a lakásból. megismert valami csajt, amig nem találkoztunk (amugy nem egy városban laktunk és én dolgoztam, ő nem) megismert egy csajt. ennyi. nem volt semmi arra utaló, h azt akarja, h vége legyen.

2011. jan. 17. 16:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnláom hogy ez történt veled. de tul vagy már rajta nem?? szörnyü hogy myilen emebrek vannak és mennyire nem tud nekik jelenteni semmit a másik érzése.
2011. jan. 17. 16:40
 14/17 kovpet ***** válasza:
Keverni akarod a sz.rt. Tipikus nő vagy :)
2011. jan. 17. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. Az illatom is férfias.
2011. jan. 17. 17:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: xD
2011. jan. 17. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:

16.28 Nem akartalak megbántani, tényleg. De így, hogy 3,5 évet jártatok, végképp csak ismételni tudom magam. Az, hogy ennyire félreismertél egy embert ennyi idő alatt, az a te hibád is.

De az is lehet, hogy a stílusából abszolút következtethető volt ez a viselkedés, csak nem vettél erről tudomást, vagy azt hitted megváltozik...

Nekem is volt ilyen, csak fordítva... már úgy értem, hogy én férfi vagyok :)

4 év után telefonban kaptam a "jó hírt" :) Néztem ki a fejemből, de utána végiggondoltam, és abszolút várható volt a dolog, csak nem akartam róla tudomást venni... Akik előre szóltak, azokat is csak elhajtottam, hogy áááá dehogy is :))))

A szerelem vak... egyszer :) Aztán ha másodszor is megvakul az ember, akkor magára vessen, mert már egyszer ott volt a lehetőség, hogy tanuljon a hülyeségéből.

2011. jan. 17. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!