Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 15 évesek miért is ilyen nagyfiuk?! Egy kis segitségre lenne szükségem. L20
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
nagyon kedves vagy.
3,5 éves kapcsolatot zárt igy. egy egyetemre jártunk, együtt laktunk egy évet. nyárra vittem haza pár cuccot, mondta, h hagyjam ott a dolgaimat köv. évre. 2 hét mulva kaptam az üzenetet msn-en, a végére odaírta, h amint lehet tüntessem el a cuccaimat a lakásból. megismert valami csajt, amig nem találkoztunk (amugy nem egy városban laktunk és én dolgoztam, ő nem) megismert egy csajt. ennyi. nem volt semmi arra utaló, h azt akarja, h vége legyen.
16.28 Nem akartalak megbántani, tényleg. De így, hogy 3,5 évet jártatok, végképp csak ismételni tudom magam. Az, hogy ennyire félreismertél egy embert ennyi idő alatt, az a te hibád is.
De az is lehet, hogy a stílusából abszolút következtethető volt ez a viselkedés, csak nem vettél erről tudomást, vagy azt hitted megváltozik...
Nekem is volt ilyen, csak fordítva... már úgy értem, hogy én férfi vagyok :)
4 év után telefonban kaptam a "jó hírt" :) Néztem ki a fejemből, de utána végiggondoltam, és abszolút várható volt a dolog, csak nem akartam róla tudomást venni... Akik előre szóltak, azokat is csak elhajtottam, hogy áááá dehogy is :))))
A szerelem vak... egyszer :) Aztán ha másodszor is megvakul az ember, akkor magára vessen, mert már egyszer ott volt a lehetőség, hogy tanuljon a hülyeségéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!