Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak tényleg "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak tényleg "nem kellenek" a jó csajok?

Figyelt kérdés
ugyértem... csomoszór irjátok/hallani hogy a pasik inkább csak szexelni szeretnének az ilyen címlaplány-fílingű csajokkal és nem járni... ez tényleg igy van ?nem szoktatok arról "álmodozni" hogy milyen jó lenne ha lenne egy ilyen Barátnőtök?(irjátok oda h F/L és kor pls )
2009. febr. 1. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon nagyon sok mindentől függ.

legfőképpen, hogy a lány mit gondol saját magáról, mert az árad belőle. nekem az alső csajom pont olyan aki simán lehetne modell az újságok cimoldalán, de ő sosem gondolta ezt magáról mint mindenki más, lehet sokan azt hiszik hogy csak megdugni jó, de aki elkezd vele beszélni rájön hogy egy aranyos kedves lány, aki az életét odaadná azokért akiket szeret. a külső nemminden, talán csak az első benyomás, de ami igazán számít a kisugárzás. ha a lány egy cimlaplány és ezért egoista, nagyképű és lenéz mindenkit, és ez árad belőle, arra igaz amit a kérdező állit. de egy olyan lány aki simán elmehetne cimlapra, és mégcsak nemis megy el, mert tudja hogy azok a nők csak tárgyak, az a lány számomra sokkal több.

2009. febr. 2. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

23:10-es. az utolsó mondatod olyan szívet melengető volt.:)

(egy lány)

2009. febr. 2. 00:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi ;) csak az igazat írtam :)
2009. febr. 2. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!