Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn lehet normális pasit találni?
Lehet találni normális, rendes embert társkeresőn is, csak idő kell, míg sikerül kiszűrni a szórakozó, vagy csak szexet kereső idióták közül.
De lehet találni rendeset is, nekem sikerült.
Lehet normális, rendes, okos is egyszerre. Ám valószínű ezek mellett nem lesz helyes, csak átlagos kinézetű.
Aki igazán helyes, az a való életben is könnyen ismerkedik általában. Neten inkább átlagos kinézetű emberek vannak.
Matematikai képtelenség lenne ha nem. Biztosan találhatsz valakit aki bejön.
Eleve. Mi van azokkal akik a munkájuk miatt már másképpen nem tudnak ismerkedni?
"A helyes ÉS okos pasik szerintem találnak maguknak párt más módon." Tapasztalatból cáfolom. Bárkit könnyedén leszólitok, és nagyon rikán mondanak nemet. Attól még soha se volt senkim. Jó, az én hibám. Ezért már én is gondolkodtam a társkeresőkön. Volt amikor találtam olyat aki érdekelt, Regisztráltam. Egy technikai hiba miatt majdnem egy héttel késöbb vettek fel. Így lekstem a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!