Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresőn lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn lehet normális pasit találni?

Figyelt kérdés
Mármint aki helyes is, meg okos?Vagy ez csak álom?
2011. jan. 15. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet találni normális, rendes embert társkeresőn is, csak idő kell, míg sikerül kiszűrni a szórakozó, vagy csak szexet kereső idióták közül.

De lehet találni rendeset is, nekem sikerült.

Lehet normális, rendes, okos is egyszerre. Ám valószínű ezek mellett nem lesz helyes, csak átlagos kinézetű.

Aki igazán helyes, az a való életben is könnyen ismerkedik általában. Neten inkább átlagos kinézetű emberek vannak.

2011. jan. 18. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is könnyen ismerkedem élőben, csak az interneten könnyebb célirányosan keresni. Más kérdés, hogy a lányok nagy része nem tölti ki rendesen az adatlapját, nem tud két sort normálisan leírni magáról - és aztán csodálkozik, hogy csak azoktól kap levelet, akik még a botokra is ráírnak.
2011. jan. 18. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet hát én is az vagyok:$
2011. jan. 18. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Matematikai képtelenség lenne ha nem. Biztosan találhatsz valakit aki bejön.

Eleve. Mi van azokkal akik a munkájuk miatt már másképpen nem tudnak ismerkedni?

"A helyes ÉS okos pasik szerintem találnak maguknak párt más módon." Tapasztalatból cáfolom. Bárkit könnyedén leszólitok, és nagyon rikán mondanak nemet. Attól még soha se volt senkim. Jó, az én hibám. Ezért már én is gondolkodtam a társkeresőkön. Volt amikor találtam olyat aki érdekelt, Regisztráltam. Egy technikai hiba miatt majdnem egy héttel késöbb vettek fel. Így lekstem a lányt.

2011. jan. 18. 15:45
 15/15 anonim válasza:
[link] itt lehet
2011. jan. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!