Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tetszik egy srác a suliból. De nem tudom hogy mondjam meg neki. Értelmes válaszokat kérek. Valami ötlet?
Ez most durván fog hangzani, de szerintem el kell felejtened a srácot! Úgy látszik, nem illetek össze. Szörnyű ez a helyzet, mikor nagyon tetszik a srác, de hidd el, mindjárt itt a gimi, ami tele lesz helyes fiúkkal! :) Nem vagy még elkésve egyáltalán. Arra pedig egy percig se gondolj, hogy megváltozz egy fellángolás miatt!
Ha nem megy a felejtés, mosolyogj rá sokat, hátha észrevesz, de ha nem, kár rá az időt pazarolni.
Én is 12 éves lány vok,és nekem is köbö 2 éve tetszik egy fiú,és én se tok odamenni hozzá...
De azért még se ugyan olyan a helyzetünk...aki nekem tetszik az nem ilyen rossz fiús,hanem inkább olyan,mint te,én meg 3-as,4-es,5-ös között ingadozom folyton...
Na mind1 nem is ez a lényeg,hanem,hogy szerintem próbáld meg elfelejteni a srácot...tudom,hogy ez nehéz,de meg kell próbálnod,ez a fiú csak rossz hatással lehet rád,nem érdemled meg!Próbáld meg ezt a módszert:
Mondogasd magadnak folyton,hogy nem is szereted,sőt utálod,hidd el,az agyad előbb-utóbb elhiszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!