Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet felizgatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AniiitaCata kérdése:

Hogy lehet felizgatni egy pasit? A szopáson kivűl.

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon édes. Ki szeretném próbálni vele a szexet..de nem szeretném hogy szűztelenítsen.. és nem szeretném le szopni xD. mert az túl undorító. milyen más módszerrel lehet még felizgatni 1 pasit?:D

Válaszoljatok lééécii...

2011. jan. 13. 15:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
:) ez aranyos de szerintem ha megtudnád miylen már el szeretnéd veszíteni:)
2011. jan. 13. 20:25
 22/22 anonim válasza:
ha nem rakja be teljesen azt te alig fogod érezni de azt akarod majd hogy tövig menjen mert ugy sokkal jobb(bár én nemtom mer fiu vagyok) csak gondolom mert barátnőm is akkor szokott elszállni, ha csak a makkom végéig tolom ki be az inkább nekem jó. szopni meg szopjál mert nem undorito maximum ha nem fürdik, de az látszik rajta meg büdös is.ja meg az apatejet ne a szádba célozd;)
2011. febr. 23. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!