Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felizgatni egy pasit? A szopáson kivűl.
Van egy srác aki nagyon édes. Ki szeretném próbálni vele a szexet..de nem szeretném hogy szűztelenítsen.. és nem szeretném le szopni xD. mert az túl undorító. milyen más módszerrel lehet még felizgatni 1 pasit?:D
Válaszoljatok lééécii...
Mi vagyunk undorítóak? A te lyukadból havonta egy adag véres trutyi jön ki...
Verd ki neki, oszt szevasz.
Természetesen kézzel!
Ha gerjed a harisnyákra vagy a lábakra, akkor lábbal.
Van egy édes fiú, és ezért te ki szeretnéd őt elégíteni? Csak szólok, hogy a fiú nem fog ettől még beléd szeretni.
Azt sem értem, hogyan akarod te kipróbálni vele a szexet, ha nem akarsz vele lefeküdni és kielégíteni orálisan.
Szerintem te még azt sem tudod mi az a szex!
(az elsővel egyetértek)
N
Simogasd neki, vagy csak ülj az ölébe miközben csókolóztok :)
Am azt is szeretnéd, hogy ő kényeztessen?
Nos, itt egy normális válasz:
ÖSZTÖN :-) Ezt kell megfogni egy srácban. Tehát lenge öltözék, vagy minél kevesebb ruha, és minél kisebb távolság legyen köztetek. Ha igazán bejöttök egymásnak, már akkor is feláll neki. Ha nem akarod még elveszteni a szüzességedet, ajánlom a pettinget, amiben bármit csinálhattok egymással, közösülést kivéve. Persze amit nem akar valamelyikőtök, azt nem kell erőltetni, valószínűleg kézzel fog az menni.
Ajánlom Dr. Gyarmati Tamás Beszéljünk erről.... című könyvét, 8.ban minden Ált. iskolában kiosztják jó pár éve, ingyen. Megjegyezném, az itteni kérdések több mint felét meg lehetne előzni ennek az elolvasásával.
Sehogy. K*rva vagy.
Engem nem sz*psz le csak azért mert aranyos vagyok?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!