Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felizgatni egy fiút?
Figyelt kérdés
milyen testrészeinél ? kösszi a segítséget2011. máj. 29. 21:49
2/10 ScarCity11 válasza:
gyakorlatilag akárhogy :DD egy sexy ruha vagy simogatás intim részen , akármi:DD
3/10 anonim válasza:
felizgatni alapvetően mindkét nemet az erogén zónák finom ingerlésével lehet. és íme egy ábra a férfi, és a női erogén zónákról (persze egyénenként is változnak)
4/10 anonim válasza:
Itt :
oooooooooo
o | o
O____ |______O
I I
I I
I I
I I
I I
I I
I I
I I
I I
I I
I I
I I
OOOO OOOO
O O O O
O O O O
O O O O
OOOOOO OOOOOO
5/10 anonim válasza:
Szerintem az előttemszólónak igaza van
6/10 A kérdező kommentje:
ez mi lenne ?
2011. máj. 29. 22:13
7/10 anonim válasza:
1 teljes havi WoW előfizetéstől egész biztosan izgalomba jön... :)
8/10 anonim válasza:
Az én párom attól izgul fel ha a nyakát puszilgatom,a fülét nyalogatom,és gyakorlatilag már a csókomtól is beindul:)
Amugy sztem ezekre a dolgokra az összes pasi!!!
9/10 anonim válasza:
Mégis hány éves vagy? Inkább még babázzál, vagy használd a keresőt. Minden héten van egy ilyen buta kérdés.
10/10 A kérdező kommentje:
17 -.-
2011. máj. 31. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!