Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körül metélésem lesz 1 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körül metélésem lesz 1 hónap múlva és Kinek van ezzel jó tapasztalata vagy esetleg rossz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 15:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
köszi szépen így már biztosabban megyek műtő alá de apukám hallot 1 ilyen lézeres kezelésről erről tudtok valamit?
2011. jan. 17. 20:56
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Engem pont tegnap metéltek körül...Iszonyatos fájdalom volt utána szó szerint remegtem és sírás körül voltam...De azért neked sok szerencsét kicsit pihensz rá jobb lesz!
2011. jan. 21. 16:11
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
Engem 3 napja metéltek meg diekt kiutaztam külfödre hogy ey neves professzor csinálja meg .azt mondták akik itt magyarba megnézték mármint orvosok h ilyen szépen megműtött péniszt nem láttak még :)) 14 vagyok és igen fájdalmas meg minden de megéri mert higénikusabb stb egyébként én akartam a műtétet szval nem volt semmi egészségügyi panaszom előtte ( reggel gyorsan menj el pisilni mert a reggeli erekciónál fáj naggyon ) :))
2011. aug. 30. 14:14
 14/24 anonim ***** válasza:
10%
Remélem, végül nem lett meg a műtéted kérdező
2012. jan. 26. 17:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Kedves 14-es válasz adó. Miért reméled, hogy nem műtötték meg? Mert hát azt nem feltételezem, hogy mondjuk egy bizonyos népcsoport iránti gyűlöleted mondatja veled ezt. Ugye? Mert az, hogy egészségügyi okok miatt rákényszerül, az nem lehet opció?
2012. jan. 26. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem nem nagyon lehet opció, kivéve, ha súlyos cukorbeteg, vagy tényleg annyira durva a szűkülete. Nagyrészt meg lehet oldani civilizáltan is, plasztikákkal, bemetszéssel, részleges metéléssel.

Nem kell nekiesni azonnal mindennek, mindenkinek.

Semmilyen népcsoportot nem utálok, szerintem összetévesztesz valakivel. De nagyon. Kényszerképzeteidet kezeltesd.

2012. jan. 29. 07:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha van 80 ezer forintotok, akkor keressetek fel magándokit, mondjuk fekete ferencet, ott várni sem kell, és elég nagy rutinja van ezen a téren, mert sokan jelentkeznek be nála főleg esztétikai okok miatt. Nekem amúgy tb alapon csinálták, de utánanéztem annak az orvosnak is. Nem kell parázni csajok is szeretik. :)
2012. febr. 8. 14:08
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

Ez a Fekete Ferenc nevű sarlatán természetesen nem fog tudni semmit tenni, ha a körülmetélés után valakinek problémái akadnak, ahogy pl nekem.

Nyugodtan meg lehet kérdezni Fekete urat, mailben, meg fogja mondani, hogy ő csonkolni hajlandó ugyan, de visszaállítani már nem segít semennyit. Aki nem hiszi, járjon utána.

Utolsó válaszoló természetesen annak a trollbandának a tagja, akik nem vállalják a szavaikat élőben, így el lehet gondolkodni azon, mennyire hitelesek....

2012. febr. 9. 18:10
 19/24 anonim ***** válasza:

"Csajok szeretik"..... hagyjuk már

Mit? Azt, hogy valami nem természetes és nincs meg? Az aztán isteni....

Én meg a salátás puncit nem szeretem, mégis elfogadom, mert aljas dolog egyáltalán a gondolat is, hogy a kedvem szerint legyen valaki vagdosva, hogy nekem tessen....

2013. febr. 20. 21:51
 20/24 Zsu Zsuzsi válasza:
68%

A "csajok szeretik"-re reagálnék:

Felnőtt nő vagyok, és már sokszor láttam körülmetélt péniszt. Hogy őszinte legyek, SOSEM zavart meg semmiben:-)Akit szeretek, annak imádom mindenét, a péniszével együtt, és nem hiszem, hogy egy ilyen rutinműtét miatt nem tetszene az a testrésze.. Ellenben vannak olyanok, akiknek nem volt ilyen műtétjük, és mégis bűn ronda a kukijuk, persze büszkék arra is..

Összefoglalva:

1. Lehet bombanőm körülmetélt pénisszel is? IGEN

2. Élvezni fogom a szexet? IGEN

3. Érdekli ez majd a barátnőmet? Kvára NEM!!

2013. márc. 23. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!