Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körül metélésem lesz 1 hónap múlva és Kinek van ezzel jó tapasztalata vagy esetleg rossz?
Szerintem nem nagyon lehet opció, kivéve, ha súlyos cukorbeteg, vagy tényleg annyira durva a szűkülete. Nagyrészt meg lehet oldani civilizáltan is, plasztikákkal, bemetszéssel, részleges metéléssel.
Nem kell nekiesni azonnal mindennek, mindenkinek.
Semmilyen népcsoportot nem utálok, szerintem összetévesztesz valakivel. De nagyon. Kényszerképzeteidet kezeltesd.
Ez a Fekete Ferenc nevű sarlatán természetesen nem fog tudni semmit tenni, ha a körülmetélés után valakinek problémái akadnak, ahogy pl nekem.
Nyugodtan meg lehet kérdezni Fekete urat, mailben, meg fogja mondani, hogy ő csonkolni hajlandó ugyan, de visszaállítani már nem segít semennyit. Aki nem hiszi, járjon utána.
Utolsó válaszoló természetesen annak a trollbandának a tagja, akik nem vállalják a szavaikat élőben, így el lehet gondolkodni azon, mennyire hitelesek....
"Csajok szeretik"..... hagyjuk már
Mit? Azt, hogy valami nem természetes és nincs meg? Az aztán isteni....
Én meg a salátás puncit nem szeretem, mégis elfogadom, mert aljas dolog egyáltalán a gondolat is, hogy a kedvem szerint legyen valaki vagdosva, hogy nekem tessen....
A "csajok szeretik"-re reagálnék:
Felnőtt nő vagyok, és már sokszor láttam körülmetélt péniszt. Hogy őszinte legyek, SOSEM zavart meg semmiben:-)Akit szeretek, annak imádom mindenét, a péniszével együtt, és nem hiszem, hogy egy ilyen rutinműtét miatt nem tetszene az a testrésze.. Ellenben vannak olyanok, akiknek nem volt ilyen műtétjük, és mégis bűn ronda a kukijuk, persze büszkék arra is..
Összefoglalva:
1. Lehet bombanőm körülmetélt pénisszel is? IGEN
2. Élvezni fogom a szexet? IGEN
3. Érdekli ez majd a barátnőmet? Kvára NEM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!