Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy a pasiknak azok a csajok tetszenek akiken van mit fogni és nem a csontkollekciók, (? )
15:39-es
Kötekednék. :) Itt is számos kérdés forrása, hogy összejön/összejönne/összejött valakivel, de a külseje így meg úgy, zavarja, nem igazán az amit keresett, mégis szereti, mitévő legyen, illetve van aki csúnyán a párja háta mögött itt beszéli ki milyen ronda vagy mi nem tetszik neki rajta. De hogy te is ki legyél elégítve válaszügyileg, akkor hozzáteszem azt, hogy nem csak a pasijaim voltak/vannak megelégedve a figurámmal. :P
Harmadik talán, első 2 nem.
Nem feltétlen osztom a fogdosós véleményt, nem szeretem a nagyseggü csajokat :P
a csontozattól függ hogy ki homokóra alkat ki körte, ki alma
az hogyh ova hízol az genetikai, hormonoktól függ
szal vannak pasik akik nem ah usisat szeretik, hanem a vékony csajokat csak a feneke legyen kerek, meg a melle nagy
ritka az ilyen kai temrészetesen ilyen, de a legtöbb nő ha ilyet látsz az már szilikon, ahoz h valakinek nagy melle legyen általában hízni kell, és előfordul hogy a hasa is nagy meg a combjai
de lehet izmos is
én nemtok hízni
vékonyk ismellű nőnek is lehetnek nőies idomai, meg kerek melle
inkább eredeti legyen és feszes, minthogy mű legyen vagy lógjon
ahogy nekünk sem a farokméret számíz szerelemben meg a bicepsz vagy a kocsi, úgy a normális pasiknak akik társat szeretnének sem a playboy nyuszik jönnek be, sok pasi utálja a nagy melleket meg a plasztikot
csak annyi h azok a csajok feltűnőek, meg folyton címlapokon vannak, meg buliba vannak
meg pénzesek
gyáltalán nem jobb csajok a kis mellű sportos, szerényebb társaiknál
sőt néha a kevesebb több (kis mell, kevés smink, sejtető ruha és nem tök pucérság)
nekem pl sosem tetszett a barna bőr, a hófehér porcelán baba bőr jobban tetszik
a legelső nő a legszebb a 3 közül..
jó ha van mit fogni, a leg hátul a 3 közül szerintem a 3. marad :)
Az első szerintem már inkább molett mint "fogdosós" kategória. A másik kettő már rendben van. A második átlagos, a harmadig talán vékonyabb testalkatú, de nem vészes.
Amúgy a második tetszik. Pláne ha leadna minusz 2-3 kilót, de nem többett.
24/F
Nekem ez tetszik [link]
Nem vékony, nem kövér, nem molett, csak van :D:D:D Nekem is olyan az alakom hogy nincs rajtam se felesleg se semmi különös, hanem vagyok és kész ezért én csak ezt tudom elképzelni, dehát nem vagyok fiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!