Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy a pasiknak azok a csajok tetszenek akiken van mit fogni és nem a csontkollekciók, (? )
Nekem kimondottan az ilyenek tetszenek.
25F
Én kifejezetten a picit husi Nöket szeretem.
Hogy öszinte legyek az elsö képen a Nö, olyan mint akit egyszer az álmomban láttam. Nagyon, de nagyon bejön.
21/F
15:13
Persze. Ugyanis akiknek nem jön be ez az alkat, azok valószínűleg nem is jöttek volna veled össze. Akik meg összejöttek veled azok valószínűleg azért, mert tetszettél nekik... akkor meg minek panaszkodtak volna. Ez ilyen egyszerű. :D
Én azt tapasztaltam, hogy általában a pasiknak az arányos testalkat jön be. Vannak ízlésbeli eltérések, van akinek a fiúsabb, van akinek a husisabb alkatú az esete, viszont az extrém sovány és a kórósan elhízott emberek nem igazán aratnak sikert egyik nemnél sem.
Olyan ember meg nincs, aki mindenkinek tetszene, maximum olyan, aki azt hiszi, hogy mindenkinek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!