Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért Taszítom a pasikat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda..2011. jan. 10. 15:40
12/19 anonim válasza:
ennyi infó nem elég ahhoz hogy véleményt tudjunk rólad mondani....ennek több oka is lehet:hány éves vagy tanulsz vagy melózol jársz szórakozni vagy otthonülős típus vagy:???
ha ezekre válaszolsz szívesen segítek:
egy egyetemi hallgató:)pszihológusnak készülök
13/19 anonim válasza:
HA NEM RONDA AKKOR BÜDÖS VAGY:)
14/19 anonim válasza:
Kedves, és ezt üzenem minden nőnek: hogy van az, hogy a nők egyenlőek, de amit nehéz csinálni (és kezdeményezni a legtöbb embernek ilyen) azt a fiúknak KELL?
15/19 A kérdező kommentje:
15/L Enis pszihologus szeretnek lenni. Szoktam fürdeni ... Nagyon humoros magas értelmiszintű lehetsz ha nézed a vvt .. Utolsó kommentelő wtf
2011. jan. 12. 16:01
16/19 gyaszmadar válasza:
Helló én egy 19 éves fiú vagyok én is elég csendes vagyok. Sőt elégi antiszociális lény szóval nem nagyon bírom magam körül az embereket, viszont a természetem és a megjelenésem elég jó. Volt már elég sokk barátnőm de most megállapodtam igy jobb. Tehát lényege ennek amit most leírtam a sors úgyis úgy hozza hogy fogsz te még lenni fiú miatt boldog és sajnos az is benne van hogy hatalmas nagy fájdalom ér miattuk.Mindig maradj önmagad és jegyezd meg ami nem pusztít el az meg erősítés nem taszítod a pasikat csak nem értenek meg. Mert a mai 16 éves korosztály meg a fiatalabbak elégé felszinesek és nem is nagyon akarják megismerni a másikat csak szaporodni mint a nyulak
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) tényleg mindenki felszínes . Utálom hogy mindenki meghagyta magát ...
2011. jan. 12. 16:38
18/19 anonim válasza:
Te utálsz, Te lehordasz, Te wtf-ezel.. Te nem értesz semmit.. Te is nézed a való világot ezek szerint, Te nem tudod milyen vagy, Te itt keresel választ arra a kérdésre amire magadtól kéne rájönnöd, Te neked semmi sem jó, Te neked kéne pasizni nem várni hogy majd öledbe pottyanjon . T
19/19 A kérdező kommentje:
Te meg k okos vagy
2011. jan. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!