Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szerintetek lehet egy férfi szép?
Figyelt kérdés
Általában mindenki azt mondja, hogy egy férfi nem szép, hanem helyes, jó képű... Szerintetek?2011. jan. 9. 23:19
1/13 anonim válasza:
szerintem lehet! vegyük figyelembe Adam Lambert-et (akit nagyon de nagyon imádok) ő nagyon jól néz ki, gyönyörű és szép :) szóval lehet, mert azzal semmi baj ha azt modjuk mien szép az arca
2/13 anonim válasza:
szerintem igen. én például sokszor mondom azt a páromnak, hogy szépséges hercegem :) és nagyon tetszik is neki :) L/20
3/13 anonim válasza:
én ismerek pár olyan fiut aki nem helyes,hanem konkrétan szép
5/13 anonim válasza:
Lehet, nagyon is! A szerelmem kimondottan szép, sőt, gyönyörű. Általában kisebbrendűségi érzésem van mellette, mert ő sokkal szebb férfi létére, mint én nő létemre.
6/13 anonim válasza:
igen lehetséges, de az ilyen férfi nagyon ritka:) 20/L
7/13 anonim válasza:
szokás:
ffi helyes
nő szép
nyelvtani kérdés
8/13 anonim válasza:
Igen, de nekem azok nem tetszenek, mint férfi. Maximum irigykedem rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!