Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiktól segítség! Ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy csinos, szép és/vagy vonzó akkor azt csak udvariasságból mondja, vagy úgy is gondolja?
Férfija válogatja, én pl. olyan típus vagyok aki gyakran fájdalmasan őszinte és az egyenes beszédet szeretem, így ha egy lány nekem nem tetszik akkor nem mondom neki, hogy szép, csak ha úgy is gondolom, de pl. haverom meg nagy dumás és minden csajt olt és nyalizik nekik, még a rondábbaknak is( mondjuk emiatt több nője is volt mint nekem).
22/F
Kedves kérdező! Sajnos ki kell ábrándítsalak, de nincsen egy Egységes Pasi Szervizköny és Programleírás. Ahogy a nők is hazudnak vagy nem hazudnak, komolyan gondolnak vagy nem gondolnak komolyan valamit, túloznak vagy nem túloznak, úgy mi pasik is képesek vagyunk ugyanezere. Mindez függ az adott pasitól, a pasi és a nő közti tényleges viszonytól (barátok? alig ismerik egymást?) a pasi aktuális állapotától (részeg? józan? jó kedvű? stb).
Én például meg szoktam dícsérni a kolleganőimet ha az átlagnál csinosabban öltözve jönnek be, és komolyan is gondolom. De olyat hogy vonzó nem mondanék a szemükbe, még ha így is gondolnám, mert a kollegiális viszonyba ez nem fér bele, meg nem is szeretem ezt a szót. A feleségemnek mindenfélét szoktam mondani (szép, csinos, dögös, mikor mi), és mindet komolyan mondom.
Viszont ismerek számos pasit, aki nem úgy működik, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!