Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szoktatok egymásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok egymásnak ilyen nyálad dolgokat mondani? Miért?

Figyelt kérdés

Pl. hogy "te tökéletes vagy", "olyan érzéki vagy", "mindig mikor nézlek, olyan csodás vagy"..

Ezek nem túl nyálad dolgok? Szoktatok ilyet mondani egymásnak? Ha igen, miért?

2011. jan. 9. 13:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*nyálas
2011. jan. 9. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:

én nem szoktam ilyet mondani, és azokat sem bírom, aki ezeket komolyan mondja. Max poénkodni szoktam ilyesmivel, de azt úgyis tudja az, akivel beszélek, és a környezet is.

19L

2011. jan. 9. 13:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem meg egy olyan csaj mond ilyeneket, aki ráadásul nem is ilyen "jaj de szép vagy úhristehnn:$" típusú, aztán kicsit fura..
2011. jan. 9. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy dicsér. Mi közöd van ahhoz egyébként, aki ilyeneket mond? Milyen viszonyban vagytok? Milyen kapcsolat van köztetek?
2011. jan. 9. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért mondanék ilyet a barátnőmnek??? Nem vagyok leszbikus. Megdicsérem a haját, a ruháját, de hogy érzékiinek nevezzem :D A szexet is ki szoktuk tárgyalni, de akkor sem mondunk ilyesmit egymásnak :D
2011. jan. 9. 14:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy semmilyen..csak egy osztályba járunk
2011. jan. 9. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:
A csaj leszbi :)
2011. jan. 9. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyen plázapics típus? :D Hát ne csodálkozz rajta ha ilyeneket beszél... Fú de rühellem ezeket :/ Ha sokat mondja lehet csak ki akar használni, és így próbál maga köté csavarni, nehogy túlságosan bedőlj neki...
2011. jan. 9. 14:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy pont nem a plázacica típusba tartozik, ilyen elvont v nem tudom
2011. jan. 9. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, mi sose szoktunk ilyeneket mondani.
2011. jan. 9. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!