Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan fiúk, akik nem önimádók nem csak "azon" jár az eszük?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 14:10
11/23 anonim válasza:
Ja és megsúgom, kiment a divatból a szentfazekaskodás, nyugodtan lehetsz már magadhoz őszinte.:)
Sok bátorságot hozzá!:):)
12/23 anonim válasza:
Én törődnék veled ha engednéd, csak sajnos ronda vagyok.
13/23 Apollo93 válasza:
Kisgyerek lehetsz még de ez nem baj. clau20 jól tolja.:)
A csajok is AZON(!!!) szoktak gondolkozni:) Ez természetes.
14/23 A kérdező kommentje:
Mielőtt ítélnél gondolkodj el rajta milyen vagy! Az azon kifejezést pedig arra értettem, hogy attól, hogy arra gondolnak a fiúk egész nap, mindegyik olyan perverz, hogy az egész világ előtt osztja meg azt a többiekkel. A másik inkább leszek szentfazék, mint egy ribanc!
2011. jan. 8. 14:42
15/23 anonim válasza:
KEdves clau20.KÍvánom hogy légy boldog egy ilyen alfahím mellett, kíváncsi vagyok mennyi ideig fogod bírni.Gusztustalan a modorod, ahogy beszélsz az egészről.
16/23 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül vagy 48%-os.NA mindegy.
17/23 anonim válasza:
:D:D szentfazekak kíméljenek.:D:D
És nem alfahím, hanem hím. különbség.
És nagyon boldog vagyok az én példányom mellett, köszi.:D
a kis raszta ősemberem...:D:D
18/23 anonim válasza:
Nem vagyok önimádó, de valakit már nagyon szeretnék imádni... és akkor nem "azon" járna az eszem, hanem egyszerűen rajtad :D mit szólsz?
16/f
19/23 A kérdező kommentje:
XD szép is lenne!
2011. jan. 8. 15:21
20/23 anonim válasza:
ugye? szerintem is :)
mondd miért nem lehet neked privit írni? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!