Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellenek a "kiéltem magamat 20 és 30 között"-i nők?
ma 20:34 vagyok.
Nem vagyok képmutató és nem is akarok szüzzel házasodni.
Azért mert azon a véleményen vagyok, hogy nem kell házasság elött füvel fával kefélni, nem kell elitélni.
Valóban még csak 3 kapcsolatom volt, de mindegyik 1 évnél hosszabb volt.
Miért képmutatóztátok le 22 F-et?
Szerintem teljesen igaza van, nagyon leegyszerűsítő hozzáállás, hogy az élettapasztalat egyenlő a szexuális tapasztalattal, azon belül is a minél több partner megtapasztalásával.
Eleve a szexualitással kapcsolatban is sokkal többet lehet egy tartósabb kapcsolatból tanulni, mint egy egyéjszakásból, teljesen logikus módon. (Egyrészt, mert van idő "gyakorolni", másrészt, mert általában a felek ilyenkor szerelmesek egymásba, ami jelentősen katalizálhatja a dolgot, sokkal jobban, mint az alkohol...)
És akkor egy kapcsolatban a szexen kívül még egy csomó más "emberi" dolgot is kipróbálhat, megtanulhat, átélhet az ember, amire futó kalandokban sosem kerülhet sor.
Próbáltam mindkettőt, tudom, miről beszélek.
Arról már nem is beszélve, hogy az életben a szexen kívül is elég sok érdekes és izgalmas dolog van azért, amit érdemes megtapasztalni... nehogy már attól rögtön impotensnek vagy frigidnek legyen valaki kikiáltva, hogy nem csakis a szex körül forog az élete!!!
26 l
ma 22:41 Senki nem állitja a szex egyenlő az élettapasztalatal, de igen is fontos részre, és álszentség az mondani hogy aki hajadon és van pár futó kalandja az rögtön ribi és nem lesz férfi aki elfogadja.
Nem élünk a középkorban.
senki nem mondta, hogy szűzen kell házasodni. A kérdező azt vetette (szerintem) fel, hogy miért gondolja azt sok fiatal (és aki bíztatja őket), hogy a főként testiségből álló rövidebb kapcsolatok, és ezeknek nagyobb mennyisége fontos házasság előtt, és követendő. Hiszen az ő tapasztalatai szerint ha egy ffi tudomást szerez arról, hogy a párjának őelőtte csomó olyan rövid és felületes kapcsolata votl (még csak nem is egyéjszakás), amelyben a szex dominált, akkor az rontja kettejük kapcsolatát.
Én is azt tapasztaltam, hogy ez igaz. A ffiak nem az értelmes mennyiségű, tartalmas és tartós kapcsolatokat (és mellé esetleg 1-2 rövidebb, szexen alapuló kapcsolatot) kifogásolják a partnerükön ilyenkor, hanem a felületességet.
És az sem igaz, hogy kell több felületes vagy tartós kapcsolat házasság előtt. Ez egyénfüggő. VAn, aki érett már az első komolyabb (nem diákszerelem) kapcsolata esetén is. Én is az első komoly kapcsolatomhoz mentem hozzá (28 évesen találkoztunk), előtte 2-3 rövidebb, felületesebb kapcsolatom volt, de egyikben sem volt szex. Nekem a férjem vette el a szüzességem, és áldom az eszemet és lelkemet, hogy vártam és igy történt. Tökéletes vele az ágyban, első alkalomtól van orgazmusom, rajongunk egymásért, nincs okom rá, hogy összehasonlítási alapokat keresgéljek. Ismerem a testem, a lelkem, tudom mi a jó nekem. És ő is mondta már egyszer, hogy örül, hogy ő volt az első, és hogy nem tudna olyan nővel lenni, akinek 3-4 szexuális kapcsolatnál több volt. mert ennyi tartalmas-tartós kapcsolatot tart reálisnak 6-7 év alatt.
És igaza van.
le lehet pontozni, de attól még sok ember igy gondolja. és attól, mert a tinik strigulákat gyűjtenek, az nem helyes, és nem elfogadandó. attól mert ők tinik, nem biztos, hgoy tudják, hogy később mi szolgálja pontosan a lelki és testi fejlődésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!