Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek kellenek a "kiéltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellenek a "kiéltem magamat 20 és 30 között"-i nők?

Figyelt kérdés
Állandóan arra biztatják egymást a nők, hogy az az igazi, ha házasság előtt végigmegy rajtuk a fél ország. De ismerőseim között amikor ez kiderül, a férfiak többsége egyáltalán nem örült, ált. szakítás lett belőle. Szóval csinálja, ne csinálja, elmondja, ne mondja?
2011. jan. 6. 18:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
A férfiakra ilyenkor azt mondják jaj de tökös,a nőre meg azt,hogy mekkora r*banc...
2011. jan. 6. 20:16
 12/26 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy ez próbléma lenne egy párkapcsolatban.

Személy szerint olyan férfival nem találkoztam, akit ne zavart volna, hogy sűrű élete volt a párjának.

2011. jan. 6. 20:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát bocsi de ha a pasiknak van előélete azt meg söpörjük a szőnyeg alá,mert náluk természetes ,amúgy jó kapcsolatban nem a multón rágódnak hanem élik az életüket,és nem az exek a témák...
2011. jan. 6. 20:21
 14/26 anonim ***** válasza:
47%

Dehát írták!

Vagy szerinted az "5 és 20 között" (tíz évre leosztva), az már a fél ország?

Egyébként személyes vélemény: vannak a mázlisták, akik elsőre beletrafálnak az igaziba, és vannak a kevésbé mázlisták, akik azt hiszik, hogy beletrafáltak, és aztán kiderül, hogy mégsem, vagy hogy a másik fél meggondolta magát. És ilyenkor szerintem vagy sok ember (5-20) kell, vagy sok idő (5-20 év), hogy utána a következő potenciálisan életre szóló partnerében ne az előzőt keresse, ne hozzá hasonlítgassa folyton, vagy ne az előzőnek a hibáit kérje számon rajta, vagy ne az legyen az érzése szex közben, hogy az előzővel van... etc.

Mert egy ilyen nagy első szerelem+csalódás nagyon mély és masszív nyomokat hagyhat az emberben, olyanokat is, amik nem annyira tesznek jót egy leendő házasságnak.

Én így gondolom.

Az meg, hogy egy férfi ezen kiakad, olyan dolog, hogy hogyha neki nem volt még másik partnere, akkor én valószínűleg nem is kezdenék vel "már csalódott" nőként, mert biztosan nem tudnék már vele azon a bizonyos naív szerelem-élményen osztozni. De ha már ő is volt másokkal, és ennek ellenére nála kizáró ok, hogy én is, az jobb is, ha nem akar velem kezdeni, mert nyilván minden másban is csak az elvárásait sorolná mindig, az pedig nem kapcsolat, hanem bevásárlás... (ennek ezek és ezek az előnyei, de ennyi az ára, ennek a másiknak viszont még ezek és ezek az előnyei is vannak, viszont ezt és ezt nem tudja, mégis drágább picit... na nem, ennél azért több romantikára vágyom.)

2011. jan. 6. 20:31
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Azért látom itt is van, aki általálnosít a férfiakkal kapcsolatban, se baj, lassan minden lepereg.:)

Kezdjük ott, hogy egy olyan Nö akit arra biztattak és aki arra biztatta, hogy feküdjön le mindenkivel akinek farka van, azzal nem állnék szóba, mert egy sekélyes, gyerekes, egyszerüen szánalmas emberre enged következtetni.

Elég nagy tévhit, hogy az ember azzal éli ki magát, ha orrba szájba kefél mindenkivel. Ez a primitív emberek hite.

Úgy gondolom, hogy csinálni nem érdemes és akkor nincs mit eltitkolni. Ha már odáig süllyedt, hogy ezt a módját választotta a kiélésnek, akkor legyen ember a talpán és vallja be öszintén.

Sokan azt hiszok, hogy ettöl lesz tapasztalt valaki, holott ez erös tévhit, mert mindenkinek másra van szüksége és egy öszinteségen alapuló kapcsolatban sokkal több és értékesebb tapasztalatot lehet szerezni, mint 600 numerából. Nem csak a testiséget kell kiismerni, hanem a lelket is, mert lehet bárki bármekkora ász a szexben, de ha nincs érzelmi háttere, akkor az sosem lesz tökéletes.

22/F

2011. jan. 6. 20:34
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Te szüzen akkarsz házzasodni?
2011. jan. 6. 20:37
 17/26 anonim ***** válasza:
28%
22 f keress magadnak egy szüzet...De gondolom te azért már találkoztál puncikkal,képmutatókám...
2011. jan. 6. 20:43
 18/26 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy még annyi ha ennyire degradálóan irsz a szexről,ami alap egy jó és egészéges párksapcsolatban,akkkor sajnálom a nt aki melléd kerül,mert orgazust nem fogsz okozni sokat neki...
2011. jan. 6. 20:45
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Nem kell, hogy végigmenjen rajtuk a fél ország, de tapasztalatok igen is kellenek. Én lehet liberalista vagyok, de butaságnak tartom a házasság előtti szüzies életet. Nem kel fűvel-fával, de minden pasi más, mások a paraméterek, a habitus stb.

Mellesleg ha egy pasinak kb. fél ország volt a barátnője, az "kanos" meg "tapasztalt". Egy nő , meg ha volt 3-4 barátja mondjuk, az egyből kva.

Személyes véleményem szerint nem kell elmondani rögtön a partnernek/párunknak hogy "na , nekem ennyi meg ennyi volt". Idővel tudni fogja az ember, hogy érdemes e hallgatnia róla, vagy pár dolgot mesélhet.

2011. jan. 6. 21:03
 20/26 anonim ***** válasza:
Előzőnél a pont,az cikibb ha a nászéjszakán azt se tudja mi az a pénisz,vagy kiderül hogy rossz a szex,utána hogyan tovább,válás,vagy kényszerből néha szexelünk...Én se vagyok k*rva,tiz éve élek kapcsolatban,de volt nekem is kapcsolatom előtte is...És az 5-20 az télleg nem a fél ország,ma a tiniknél divat amúgy is,hogy strigulázzák a pasijaikat,nem a 20,25,28 felettieknél...
2011. jan. 6. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!