Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan fiúk még a világon, akik képesek megbecsülni és szeretni egy lányt? Akik komoly kapcsolatot szeretnének és nem csak egy könnyű vérű lányt?
Figyelt kérdés
Bárki, aki ismer, tudja hogy őszinte, aranyos lány vagyok, aki nincs eltelve magával, inkább súlyos önbizalom hiányban szenved. Ennek ellenére azok a fiúk akik hozzám közelednek csak azt akarják tőlem. Pedig egyáltalán nem vagyok közvetlen, inkább az a csendes kategória. Akkor mégis hol rontom el? Mit kellene máshogy csinálnom, hogy valaki egy aranyos szeretni való lányt lásson bennem? 17L2011. jan. 5. 19:19
21/45 anonim válasza:
Nekem az ilyen típusú lányok jönnek be, de sajnos tapasztalataim szerint ők sem jobbak, mint a többi lány, csak később derülnek ki a dolgok... Amúgy nálam meg pont azért lepődött már meg néhány lány, mert nem használtam ki a helyzetet, amikor érzelmileg sebezhetőek voltak :D
22/45 anonim válasza:
elég rossz ha félénk 1 srác sajnos én is ebbe a kategóriába tartozok:S na meg ugye ez nem sok csajnak jön be
19F
23/45 A kérdező kommentje:
Pedig tudnék örülni egy félénk fiúnak, csak aki a közelemben van és annak mutatja magát arról is kiderült hogy közel se az.
2011. jan. 5. 20:18
24/45 anonim válasza:
én is tudnék örülni 1 félénk lánynak :D
25/45 anonim válasza:
Hol laksz? Írhatsz privát üzenetet, ha van kedved egy kicsit beszélgetni.
26/45 A kérdező kommentje:
Pest közelében.
2011. jan. 5. 20:24
27/45 anonim válasza:
igen, léteznek, itt vagyok én is, szopok is miatta rendesen...
mindenhol ribancok, egy alkalmas kapcsolatok, komolyan már az egésztől kezd elmenni a kedvem. Ezek engem olyan szinten nem érdekelnek, én egy normális lányra vágyok. De hogy hol fogok találni, nemtudom...1x találtam rá egy ilyen lányra de én hülye nem értékeltem(első kapcs volt), meg is bántam rendesen, azóta nem sikerült összejönnöm egy ilyen lánnyal, amik voltak hát az...pff...
19/F
19/f
28/45 anonim válasza:
A félénkségnek általában (legalábbis magamból kiindulva) valami oka van. Én pl. nem vagyok egy lányok kedvence típus, ezért is nem merek kezdeményezni.
29/45 pityke19 válasza:
hm pest közelében :D szívesen megismernélek esetleg lenne hozzá kedved?:)
30/45 A kérdező kommentje:
Aki gondolja, nyugodtan írhat az e-mail címemre. És köszönöm szépen a válaszokat.:)
2011. jan. 5. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!